Αρχική InfoMommy Υγεία Υπουργείο Υγείας: Πρόγραμμα κατάρτισης 1.200 ανέργων ανακοίνωσε ο Βορίδης

Υπουργείο Υγείας: Πρόγραμμα κατάρτισης 1.200 ανέργων ανακοίνωσε ο Βορίδης

Βορίδης
Πριν από λίγο, ο νέος  υπουργός Υγείας, κ. Μάκης Βορίδης ανακοίνωσε την κατάρτιση και απορρόφηση 1.200 άνεργων επαγγελματιών Υγείας στις Μονάδες του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) ανακοίνωσε την Τρίτη .

Οι επαγγελματίες Υγείας -με ειδικότητα στη νοσηλευτική, τις παραϊατρικές και τις διοικητικές θέσεις- θα συμμετάσχουν σε ετήσιο πρόγραμμα διάρκειας 1.200 ωρών θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης που χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ, ύψους 14, 4 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον υπουργό, το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε σε ό,τι αφορά στο υπουργείο Υγείας π.χ. η καταγραφή των αναγκών του ΠΕΔΥ και η κατανομή των θέσεων ανά περιφέρεια, και πλέον αναμένεται η τελική έγκριση από το υπουργείο Ανάπτυξης. Οι αιτήσεις εκτιμάται ότι θα μπορούν να γίνονται από τους ενδιαφερόμενους τον Ιούλιο.

Παράλληλα, ο κ. Βορίδης ανακοίνωσε την πρόσληψη 900 επικουρικών γιατρών για την κάλυψη των μονάδων του ΠΕΔΥ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.