Αρχική InfoMommy Νέα Υψηλόβαθμος δημόσιος υπάλληλος «ψάρευε» ανήλικα αγόρια στο Facebook - Η απίστευτη δράση του στη Δράμα

Υψηλόβαθμος δημόσιος υπάλληλος «ψάρευε» ανήλικα αγόρια στο Facebook - Η απίστευτη δράση του στη Δράμα

facebook-plagia

«Παγίδες» σε ανήλικα αγόρια έστηνε στο Facebook ένας υψηλόβαθμος δημόσιος υπάλληλος στη Δράμα, ο οποίος με πλαστό προφίλ αποπλανούσε τα παιδιά.

Πρόκειται για έναν 60χρονο, υπάλληλο της Περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ο οποίος ήταν αποσπασμένος στο καπνολογικό ιστιτούτο. Ο ίδιος με ένα πλαστό προφίλ και με το όνομα Στιβ Παπάς «ψάρεψε» μέσω του διαδικτύου 13χρονα αγόρια και τα αποπλανούσε, έως ότου έγινε καταγγελία στην αστυνομία και του έστησαν παγίδα.

Για να τον παγιδεύσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους, οι αστυνομικοί δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ με στοιχεία αγοριού που δήλωνε ανοιχτά τις ομοφυλοφιλικές του τάσεις, και ο 60χρονος άρχισε να συνομιλεί με το υποτιθέμενο αγόρι για 2 μήνες προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις.

Μάλιστα, από τη συνομιλία αυτή προέκυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο άνδρας ασέλγησε σε βάρος ανηλίκου, ενώ κανόνισε να συναντηθεί με το υποτιθέμενο αγόρι. Το ραντεβού ορίστηκε στο διαμέρισμα του 60χρονου στη Θεσσαλονίκη, όπου πήγε αστυνομικός και τον συνέλαβε.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, αποπλάνηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, ασέλγεια παρά φύσει με ανήλικο, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας προσώπου που δεν συμπλήρωσε τα 15έτη, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατ' εξακολούθηση.

Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης ο οποίος ζήτησε άμεσα τον πειθαρχικό έλεγχο του υπαλλήλου. Ο συλληφθείς θα απολογηθεί στην υπηρεσία του με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης.

Πηγή:  http://www.iefimerida.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.