Αρχική Famous Parents Υρώ Λούπη «Η γυναίκα που υιοθετεί είναι δυο φορές μάνα. Το ένα είναι πράξη αγάπης, το άλλο είναι και λίγο εγωιστικό»

Υρώ Λούπη «Η γυναίκα που υιοθετεί είναι δυο φορές μάνα. Το ένα είναι πράξη αγάπης, το άλλο είναι και λίγο εγωιστικό»

6d0fcac3c4e422da78f09c5938cd399e_LΗ Υρώ Λούπη μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός τηλεόρασης επανέρχεται δυναμικά στη μικρή οθόνη συμμετέχοντας στην αγαπημένη καθημερινή σειρά «Κλεμμένα όνειρα». Με αφορμή το ρόλο της, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο τηλεοπτικό περιοδικό Τηλεθεατής και για τη μητρότητα καθώς στο σίριαλ ενσαρκώνει μια μητέρα που αρνείται να μεγαλώσει «Πιο πολύ με ενδιαφέρει να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν έχω καμιά έπαρση να διαιωνίσω τα κύτταρά μου, δεν είναι και τόσο σημαντικά. Η γυναίκα που υιοθετεί είναι δυο φορές μάνα. Το ένα είναι πράξη αγάπης, το άλλο είναι και λίγο εγωιστικό. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι το φυσιολογικό, αλλά δεν καταλαβαίνω τις γυναίκες που προσπαθούν χρόνια να γεννήσουν το δικό τους παιδί, με τόσα λεφτά πεταμένα, ενώ υπάρχει η υιοθεσία, που δυστυχώς στην Ελλάδα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.