Ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ανταρκτική ενώπιον 250 πιγκουίνων!

AntarcticWeddingΈνα ζευγάρι ερευνητών θέλησε να αναβιώσει τη σκηνή της γνωριμίας του, διοργανώνοντας τον γάμο του στο θεματικό πάρκο SeaWorld Orlando στην Ανταρκτική ενώπιον 250 πιγκουίνων!

Το 2012 οι νιόπαντροι Jeff Rawson και Susanne Grieve εργάζονταν για την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας στην παγωμένη ήπειρο, όπου συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν.

20140110_Antarctica_Wedding_23“Η Ανταρκτική είναι ένα τόσο όμορφο και έντονο περιβάλλον. Όταν αυτό το βιώνεις μαζί με κάποιον άλλο, ο δεσμός που δημιουργείται ανάμεσά σας είναι πολύ σπάνιος. Ο γάμος μας σε αυτό τον χώρο που συλλαμβάνει στο μέγιστο την ουσία ολόκληρης της ηπείρου, με ταξίδεψε πίσω στην ημέρα που γνώρισα τον Jeff”, δήλωσε στα τοπικά δίκτυα η νύφη Susanne Grieve.

AntarcticWedding2Η ερευνήτρια η οποία διδάσκει μαθήματα αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο της ανατολικής Καρολίνα ελπίζει να επιστρέψει μια μέρα στην Ανταρκτική, ενώ ο γαμπρός Jeff Rawson εξακολουθεί να εργάζεται για την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας και μόλις πρόσφατα επέστρεψε από την ψυχρή ήπειρο. Η δουλειά του επικεντρώνεται στην υποστήριξη της επιστημονικής έρευνας για τη μελέτη του κλίματος.