Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο νέο κατάστημα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ στο Μοναστηράκι!

Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο νέο κατάστημα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ στο Μοναστηράκι!

_MG_6639-1Αυτά τα Χριστούγεννα όσοι μικροί και μεγάλοι επισκεφθούν το κέντρο της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στον παραμυθένιο κόσμο των παιχνιδιών, στο μεγαλύτερο παιχνιδάδικο του κέντρου, στο ΜΟΥΣΤΑΚΑ, στην Πλατεία στο Μοναστηράκι.

Η στολισμένη γιορτινά βιτρίνα μαγεύει με την πρώτη ματιά και μας μεταφέρει σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου πρωταγωνιστούν χαρούμενα παιδιά, χιλιάδες παιχνίδια, ζεστασιά και αγάπη.

Φανταστείτε ένα παιχνιδάδικο γεμάτο παιδικές ιστορίες, που μέσα από τα παιχνίδια ξετυλίγονται μπροστά σας...σαν παραμύθι και σας παρασέρνουν σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους!

_MG_6524-1Το νέο παιχνιδάδικο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ στην Πλατεία στο Μοναστηράκι δημιουργεί στο κέντρο της Αθήνας μια μοναδική γιορταστική ατμόσφαιρα!

Εκτός από το ισόγειο, ο επισκέπτης έχει ακόμη τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε 3 ορόφους γεμάτους με χιλιάδες παιχνίδια καθώς και είδη bebe!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το παιχνιδάδικο αλλάζει το κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε μια εποχή που όλοι -μικροί και μεγάλοι- έχουμε την ανάγκη να ζήσουμε το δικό μας Χριστουγεννιάτικο παραμύθι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.