Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο νέο κατάστημα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ στο Μοναστηράκι!

_MG_6639-1Αυτά τα Χριστούγεννα όσοι μικροί και μεγάλοι επισκεφθούν το κέντρο της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στον παραμυθένιο κόσμο των παιχνιδιών, στο μεγαλύτερο παιχνιδάδικο του κέντρου, στο ΜΟΥΣΤΑΚΑ, στην Πλατεία στο Μοναστηράκι.

Η στολισμένη γιορτινά βιτρίνα μαγεύει με την πρώτη ματιά και μας μεταφέρει σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου πρωταγωνιστούν χαρούμενα παιδιά, χιλιάδες παιχνίδια, ζεστασιά και αγάπη.

Φανταστείτε ένα παιχνιδάδικο γεμάτο παιδικές ιστορίες, που μέσα από τα παιχνίδια ξετυλίγονται μπροστά σας…σαν παραμύθι και σας παρασέρνουν σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους!

_MG_6524-1Το νέο παιχνιδάδικο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ στην Πλατεία στο Μοναστηράκι δημιουργεί στο κέντρο της Αθήνας μια μοναδική γιορταστική ατμόσφαιρα!

Εκτός από το ισόγειο, ο επισκέπτης έχει ακόμη τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε 3 ορόφους γεμάτους με χιλιάδες παιχνίδια καθώς και είδη bebe!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το παιχνιδάδικο αλλάζει το κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε μια εποχή που όλοι -μικροί και μεγάλοι- έχουμε την ανάγκη να ζήσουμε το δικό μας Χριστουγεννιάτικο παραμύθι!