Αρχική InfoDad Ζητείται ταξιδιώτης για να κάνει επί πληρωμή το γύρο του κόσμου!

Ζητείται ταξιδιώτης για να κάνει επί πληρωμή το γύρο του κόσμου!

newego_LARGE_t_1101_54265892Η ελβετική αεροπορική εταιρεία Swiss  θέλει να προσλάβει  έναν ταξιδιώτη που θα αμειφθεί για να κάνει το γύρο του κόσμου για έξι μήνες με σκοπό να αξιολογήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία και να αφηγηθεί στη συνέχεια τις εμπειρίες του στην ιστοσελίδα της .

Η διαδικασία για την κάλυψη της ιδανικής θέσης εργασίας ξεκίνησε σήμερα και ο τυχερός που θα επιλεγεί θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο. Η σχετική αγγελία της εταιρείας απευθύνεται σε «δημιουργικούς ανθρώπους, που έχουν πάθος με τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τους νεωτερισμούς», ενώ προστίθεται ότι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι Ελβετοί ή υπήκοοι χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης άνω των 18 ετών.

Ο «Ελβετός Εξερευνητής», όπως θα είναι ο επίσημος τίτλος του, θα πιάσει δουλειά το φθινόπωρο και για έξι μήνες θα γυρίζει τον κόσμο, θα περιγράφει τις εντυπώσεις του και θα παρέχει συμβουλές για τους άλλους ταξιδιώτες στον ιστότοπο της εταιρείας.

Μεταξύ άλλων το άτομο που θα επιλεγεί για τη θέση θα πρέπει να ελέγξει κατά πόσον είναι ακριβείς οι συμβουλές που δίνει η εταιρεία και να προσθέσει τις δικές του, ενώ στη σύμβαση που θα υπογράψει τονίζεται, ότι θα παραμένει 2-3 ημέρες, κατά μέσο όρο, σε καθέναν από τους 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η Swiss.

Το ύψος του μισθού του «Εξερευνητή» είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση και δεν έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία, η οποία θα του πληρώσει επίσης όλα τα έξοδα των ταξιδιών του. Οι ενδιαφερόμενοι, που θα είναι σίγουρα πολλοί, μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μέχρι το μεσημέρι της 28ης Μαΐου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.