Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Ζωγραφίζουμε και κάνουμε κατασκευές στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά (11/5)

Ζωγραφίζουμε και κάνουμε κατασκευές στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά (11/5)

cimg2302H ΚΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων συμμετέχει στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων και διοργανώνει την Κυριακή 11 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 14:00 εικαστική εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά σε συνεργασία με το εργαστήριο "Χρώμα".

Μαζί με τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του εργαστηρίου θα δημιουργήσετε τα δικά σας έργα, εμπνεόμενοι από τις συλλογές του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά, με ζωγραφική, πηλό, χειροτεχνία. Εσείς μόνο να έχετε μαζί τα μολύβια και τις γόμες σας, τα καπέλα σας και ένα μικρό μαξιλαράκι, και με την βοήθεια των δασκάλων ο κήπος του Μουσείου θα γεμίσει από τα δικά σας πολύχρωμα σχέδια και χειροτεχνήματα όπου και θα σας ανήκουν.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Υπεύθυνη εργαστηρίου: Γεράκη Εύα, ζωγράφος-εικαστικός.

Είσοδος ελεύθερη

Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά
Χαριλάου Τρικούπη 31, Πειραιάς
2104518395


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.