Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets «Ζωντανή τηλεόραση» θα προσφέρει η νέα κονσόλα Xbox One της Microsoft

«Ζωντανή τηλεόραση» θα προσφέρει η νέα κονσόλα Xbox One της Microsoft

xbox-one-8Η Microsoft παρουσίασε τη νέα κονσόλα παιχνιδιών που φέρει την ονομασία Xbox One, ευελπιστώντας να κερδίσει για μια ακόμη φορά τον ανταγωνισμό. Η εξελιγμένη κονσόλα τρίτης γενιάς θα προσφέρει για πρώτη φορά την υπηρεσία «ζωντανής τηλεόρασης», δήλωσε ο Γιούσουφ Μεχντί, αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ.

Το Xbox One θα αποτελεί μια «πολύ-πλατφόρμα» ψυχαγωγίας και θα συνδυάζει υπηρεσίες όπως internet, skype, on-demand TV με τη ζωντανή προβολή τηλεοπτικών προγραμμάτων. Το σύστημα θα ενεργοποιείται σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα με τη βοήθεια της βελτιωμένης έκδοσης του εξαρτήματος Kinect, ενώ θα υποστηρίζει τον έλεγχο του συστήματος μέσω φωνητικών και εντολών και χειρονομιών, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η Microsoft σχεδιάζει να διαθέσει 15 νέα αποκλειστικά παιχνίδια για την επερχόμενη κονσόλα, συμπεριλαμβανομένων των Fifa 14 και Madden NFL 25.xbox_one_dash


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.