Αρχική Διάφορα Εργαστήρια δημιουργικής κίνησης στο "Ακαδήμεια"

Εργαστήρια δημιουργικής κίνησης στο "Ακαδήμεια"

Εργαστήρια δημιουργικής κίνησης για παιδιά από 3-6 ετών και παιδιά δημοτικού θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στον πολιτισικό χώρο "Ακαδήμεια" με την καθοδήγηση της χορογράφου και δασκάλας δημιουργικής κίνησης Μάτας Μάρρα.

Το πρόγραμμα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα γίνει στις 5 μ.μ.-6μ.μ. και θα έχει θέμα: "Γατάκια και ποντικάκια". Τα όμορφα γατάκια περνούν τις μέρες τους τεμπελιάζοντας. Ώσπου μια μέρα, τα σκανταλιάρικα ποντικάκια που εμφανίζονται στο σπίτι, τους κλέβουν όλο το γάλα! Τι θα κάνουν τα γατάκια τώρα που δεν έχουν τίποτα να φάνε; Θα ψάξουν να βρουν ποιός τους ήπιε το γάλα...

Το εργαστήρι για παιδιά Δημοτικού θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. –7 μ.μ. και θα έχει κεντρικό θέμα τους αριθμούς. Τα παιδιά θα ανακαλύψουν την μαγεία των αριθμών με τα σώματα τους. Την μοναδικότητα του αριθμού 1, πώς κινούμαστε με βάση τον αριθμό 2, πώς αλλάζει η δυναμική μας με τον αριθμό 3.

Κόστος Συμμετοχής
: 10 ευρώ

Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια"
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος
τηλ.: 210-5125600


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.