Μαμά σε απεργία επειδή τα παιδιά της ήταν πολύ ακατάστατα!

Δεν μπορεί, σας έχει τύχει… Κάποια στιγμή θα σκεφτήκατε ότι δεν πάει άλλο και ότι θα κάνετε στάση εργασιών μέσα στο σπίτι, προς γνώση και συμμόρφωση των μικρών σας ζουζουνιών, που δεν εννούν να καταλάβουν ότι και οι γονείς έχουν ψυχή. Μια μητέρα από τον Καναδά δεν δίστασε και να το εφαρμόσει, γράφοντας συγχρόνως γι’ αυτή την εμπειρία της στο blog της, γεγονός που την έκανε διάσημη παγκοσμίως. Τι έκανε όμως η Καναδή μαμά; Κατέβηκε σε απεργία, καθώς η κατάσταση μέσα στο σπίτι είχε… φύγει εκτός ορίων. Τα τρία παιδιά της ήταν πολύ ακατάστατα και παρ’ όλες τις συμβουλές και τις υποδείξεις της μαμάς, αυτά… το χαβά τους. Και η μαμά το δικό της, δηλαδή δεν σταμάταγε ποτέ να συμμαζεύει το χαμό μέσα στο σπίτι.

Ώσπου μια μέρα, η Jessica Stilwell από το Κάλγκαρι συμφώνησε με τον σύζυγό της Dylan να απεργήσουν από τις δουλειές του σπιτιού, χωρίς βέβαια να πουν τίποτα στις τρεις κόρες τους ηλικίας 12 (δίδυμες) και 10 ετών.

Τα κορίτσια στην αρχή, μια χαρά, δεν κατάλαβαν κάτι και συνέχισαν τη συνηθισμένη συμπεριφορά τους. Από την τέταρτη μέρα όμως, όταν η ακαταστασία άρχισε να κάνει απειλητική πλέον την εμφάνισή της στο σπίτι, ζήτησαν από τους γονείς να καθαρίσουν. Οι γονείς τίποτα. Και τότε συνέβη το εξής απίθανο. Τα παιδιά άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποια προκάλεσε όλη αυτή την ακαταστασία και έριχναν το φταίξιμο η μία στην άλλη.

Την έκτη μέρα που το σπίτι είχε μείνει ακαθάριστο, οι γονείς αποκάλυψαν το «πείραμά τους». Αρχικά τα παιδιά αντέδρασαν άσχημα λέγοντάς τους ότι «ο ρόλος του γονιού είναι να καθαρίζει το χάος των παιδιών του», αλλά στο τέλος συμφώνησαν να καθαρίσουν οι ίδιες το σπίτι…

Η μητέρα έγραψε γιατην απεργία της στο blog της και γρήγορα έγινε διάσημη στα social media και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης – μέχρι που παραχώρησε και συνέντευξη και στο BBC.