Αν γινόμουν πάλι παιδί…

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού στις 11 Δεκεμβρίου, η Levi’s® μας προσκαλεί να γίνουμε πάλι παιδιά… λαμβάνοντας μέρος σε δύο μοναδικά happenings με καλεσμένους το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα Professional Sinnerz!

Η Levi’s® – ο επίσημος και αποκλειστικός χορηγός ένδυσης των Professional Sinnerz – καλεί όλους τους φίλους της να γίνουν μέλη του γκρουπ της στο Facebook, να συμπληρώσουν με τον δικό τους τρόπο τη φράση «Αν γινόμουν πάλι παιδί…» – ανεβάζοντας τη στο wall – και να διεκδικήσουν αυθεντικά ρούχα Levi’s®, 200 CD από τη πρόσφατη δισκογραφική δουλειά “Amazing” των Professional Sinnerz (Deluxe Edition), ενώ ένας τυχερός θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στα backstage του νέου βίντεο κλιπ του συγκροτήματος, κατόπιν κλήρωσης!

Κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, η Levi’s® αποφάσισε να δωρίσει μέρος των εσόδων από τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων, στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» που μεριμνά για παιδιά που βίωναν καθημερινά την εγκατάλειψη σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας, την Ακαδημία Πλάτωνος.

Πότε: Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010 στο κατάστημα της Levi’s® στη Ν. Σμύρνη (19:00) Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 στο κατάστημα της Levi’s® στο The Mall (19:00