Γράψτε τη δική σας ιστορία και κερδίστε 3 super γιογιό ταξιδίου Potette Plus

Το infokids.gr και το online shop www.mariaevita.gr διεξάγουν διαγωνισμό και κληρώνουν ένα γιογιό ταξιδίου Potette Plus με σακούλες μίας χρήσης που το παίρνετε παντού μαζί σας.

Σίγουρα πρόκειται για τη λύση, που θα χαρίσει ανακούφιση σε κάθε γονιό, αφού σε όλους έχει τύχει να ταξιδέψουμε και να βρεθούμε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Όλοι, όταν έχουμε ένα παιδί μαζί μας στη βόλτα ή στο ταξίδι έχουμε το άγχος τι θα γίνει αν ξαφνικά μας πει: Μαμά ΤΣΙΣΑΑΑ!!! ή ακόμη χειρότερα: ΜΑΜΑΑΑΑ ΚΑΚΑΑΑΑ!!!!

Και φυσικά τότε εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους και πανικού… με μας να σκεφτόμαστε πού και αν θα βρούμε καθαρή τουαλέτα, πού θα βρούμε εξωτερικό χώρο να μην μας βλέπουν, και άλλα πολλά!!!

Γράψτε μας λοιπόν τι κάνετε εσείς σε αυτές τις περιπτώσεις για να βοηθήσουμε και άλλες μανούλες σε πανικό και δείτε και τη λύση που προσφέρει το www.mariaevita.gr. Δηλαδή το γιογιό ταξιδίου Potette Plus με σακούλες μίας χρήσης που το παίρνετε παντού μαζί σας, και όταν έρθει η ώρα… απλά μετά διπλώνετε και πετάτε τη σακούλα και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Πρόσφατα φίλη μας, μας έλεγε πως όντας στο σινεμά να βλέπουν τη Ραπουνζέλ, το παιδί της της λέει το γνωστό “μαμά τσίσα!!!!”. Η έξυπνη μαμά λοιπόν σκέφτεται πως μέχρι να πάνε τουαλέτα και να γυρίσουν το έργο θα έχει τελειώσει. Βγάζει λοιπόν το γιογιο Potette Plus, κάνει το παιδάκι της τσίσα μπροστά στο κάθισμά του, κλείνει μετά η μαμά τη σακούλα (που ούτε στάζει ούτε λερώνει) και δεν χάνουνε δευτερόλεπτο από το έργο!!!

Πώς σας φαίνεται αυτή η ιστορία;

Γράψτε μας τη δική σας ιστορία στο σχετικό σημείωμα (note) στη σελίδα του mariaevita στο facebook http://www.facebook.com/note.php?created&&note_id=200826713286515&id=102754599767668 ή πόσο χρήσιμο πιστεύετε θα σας φανεί το γιογιο Potette Plus και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 3 super γιογιό ταξιδίου Potette Plus με ανταλλακτικές σακούλες!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Ο διαγωνισμός λόγω μεγάλης συμμετοχής παρατείνεται για ακόμη δύο ημέρες. Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στο σχετικό σημείωμα (note) στη σελίδα του mariaevita στο facebook http://www.facebook.com/note.php?created&&note_id=200826713286515&id=102754599767668
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και το online shop www.mariaevita.gr διεξάγουν διαγωνισμό και κληρώνουν ένα γιογιό ταξιδίου Potette Plus με σακούλες μίας χρήσης που το παίρνετε παντού μαζί σας, με δεκτές συμμετοχές από την Δευτέρα 16 Απριλίου έως και την Τρίτη 24 Μαϊου, στις 2.00 μ.
  • . Ο διαγωνισμός λόγω μεγάλης συμμετοχής παρατείνεται για ακόμη δύο ημέρες.

  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 514 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Οι τυχεροί νικητές μας είναι:

1. Ιουλία Δράκου

2. Βασιλική Τύρλα

3. Κωνσταντίνα Μπλάνα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.