Μαμ, κακά και… μπάνιο! Για τις πασχαλινές εκδρομούλες με το μωρό!

Στο πασχαλινό ταξίδι με το μωρό μας πάντα μας απασχολεί πώς θα το κάνουμε μπάνιο, πώς θα βολευτεί στο εστιατόριο ή στο οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι των παπούδων στο χωριό, πού θα κάνει τα κακάκια του; Για όλα όμως υπάρχει λύση. Λύση πρακτική, στη μεταφορά και στη χρήση. Με όμορφα χρώματα και σε οικονομικές τιμές!

Στην έρευνα αγοράς που κάναμε, με κριτήριο το συμφέρον των μαμάδων και την άνεση των μωρών, ανακαλύψαμε την Πασχαλινή Προσφορά του on line shop Mariaevita.gr:

Αγοράζοντας ένα καθισματάκι Minui HandySitt για να μπορείτε να τρώτε με το νινί σας παντού!

+ ένα μπανάκι FlexiBath για να το πλένετε με άνεση ακόμη και στο ξενοδοχείο!

Παίρνετε δώρο: το πολυβραβευμένο γιογιό Polette Plus που απαλάσσει εσάς και το παιδί σας από το άγχος της τουαλέτας έξω από το σπίτι!

Το φορητό καθισματάκι Minui HandySitt για παιδιά από 6 μήνων έως …. 99 ετών! Ενα design καρεκλάκι ιδανικό για την εισαγωγή του μικρού παιδιού στη διατροφή, απαραίτητο για να αισθάνεται ισότιμο στο οικογενειακό τραπέζι και portable για να το έχετε μαζί στις εξόδους σας!

Είναι 5 σε 1 – καρέκλα φαγητού μετατρέπεται σε καρέκλα εφήβου όταν με το καλό το παιδί μεγαλώσει και σε ασφαλή σκαλιέρα ! Η ξύλινη σταθερή κατασκευή του, ο άψογος Σκανδιναβικός σχεδιασμός και η πολυλειτουργικότητά του, έχουν κάνει εκατομμύρια παιδιά ανεξάρτητα και άλλες τόσες Ευρωπαίες μαμάδες χαρούμενης και υπερήφανες για την αγορά τους.

Το μπανάκι Flexibath ανοίγει και κλείνει με μία κίνηση, μεταφέρεται και αποθηκεύεται παντού, χρησιμοποιείται από νεογέννητο μέχρι 4 ετών. Μετά, το χρησιμοποιείτε για παιχνιδόκουτο!!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! γιατί το mariaevita.gr ξέρει τις ανάγκες των μαμάδων!

Αγοράζοντας ένα καθισματάκι Minui HandySitt για να μπορείτε να τρώτε με το νινί σας παντού!

+ ένα μπανάκι FlexiBath για να το πλένετε με άνεση ακόμη και στο ξενοδοχείο! Μπορείτε να επιλέξετε ως δώρο (αντί του γιογιό) μια χειροποίητη λαμπάδα σε ιδιαίτερη, εντυπωσιακή συσκευασία!

Καλές αγορές και Καλό Πάσχα!

Mariaevita.gr.

Τηλέφωνο: 210-2724601.
http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=46