Μετράνε και οι σκύλοι; Δείτε το βίντεο…

Αν και κάποιοι είναι ιδιαίτερα καχύποπτοι, εκείνος ισχυρίζεται ότι ο σκύλος του μπορεί να κάνει μαθηματικές πράξεις. Μάλιστα περήφανα δηλώνει ότι εκείνος είναι που τον δίδαξε. Δείτε το βίντεο:

http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-20383889

Ο κύριος Σάο από την επαρχία Γκουαντόνγκ της Κίνας ρωτάει τον σκύλο του τα αποτελέσματα πολλαπλασιασμών κι εκείνος απαντάει.Το βίντεο προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση CCTV τηλεόραση και δείχνει τον ιδιοκτήτη να ρωτάει τον σκύλο του πόσο κάνει 9 δια 3.
Τότε ο σκύλος φαίνεται στον φακό να γαυγίζει τρεις φορές. Όπως λέει ο κύριος Σάο, ο ίδιος δίδαξε αριθμητική στο σκυλί του.
Μάλιστα, όπως λέει μπορεί να κάνει ακόμη πιο πολύπλοκες πράξεις καθώς είναι σε θέση να απαντήσει πόσο κάνει 5 επί 6. Στην ερώτηση το σκυλί γαυγίζει 23 φορές, και με μικρή παύση προσθέτει άλλα επτά γαυγίσματα.
Ο ιδιοκτήτης του εκμεταλλεύεται το… χάρισμα του κατοικιδίου του για να συγκεντρώσει χρήματα που θα δοθούν σε άπορους Κινέζους. Οι πιο “καχύποπτοι” βέβαια ισχυρίζονται πως το ζωντανό απλούστατα παρακολουθεί τη γλώσσα του σώματος για να καταλάβει πόσες φορές πρέπει να γαυγίσει.