Τα Public υποδέχονται τον STAN!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί κατάστημα του Συντάγματος για την υπογραφή του πρώτου CD του…
Το ολοκληρωμένο album του STAN μόλις κυκλοφόρησε και τα Public είναι εδώ για να το γιορτάσουν! Την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 19.00, οι φίλοι του STAN θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά το νεαρό καλλιτέχνη στο κατάστημα Public (www.public.gr) στο Σύνταγμα, ο οποίος θα υπογράψει τον πολυαναμενόμενο δίσκο του με τίτλο «STAN» για τους θαυμαστές του και θα γιορτάσει μαζί τους!
Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του STAN περιέχει 11 κομμάτια που ξεδιπλώνουν τις φωνητικές ικανότητές του. Το ομώνυμο CD περιέχει όλες τις μεγάλες επιτυχίες που ο κόσμος έχει ήδη αγαπήσει, αλλά και νέα τραγούδια που σίγουρα θα συνοδεύσουν στιγμές διασκέδασης.
Στο πλαίσιο μιας μουσικής διασκεδαστικής εκδήλωσης, με την υποστήριξη της AMITA MOTION και τη χορηγία των MAD RADIO & MAD TV, ο γνωστός τραγουδιστής περιμένει τους θαυμαστές του στο Public στο Σύνταγμα για να μιλήσουν και να διασκεδάσουν μαζί.
Για μια ακόμη φορά τα Public (www.public.gr) στηρίζουν τη μουσική και φέρνουν το κοινό κοντά στους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

http://www.youtube.com/watch?v=e5IFvBBx8qc