Το γνώριζες αυτό; Σολομός για πρόσωπο βερίκοκο

Θέλεις το πρόσωπό σου να μοιάζει τόσο νεανικό και φρέσκο όσων των σταρ του Χόλιγουντ; Τότε δεν έχεις παρά να τις μιμηθείς. Ο φημισμένος δρ Νίκολας Περικόνε, ειδικός σύμβουλος αντιγήρανσης των rich & famous στις ΗΠΑ και συγγραφέας αρκετών βιβλίων, προτείνει ένα σύντομο διαιτολόγιο, διάρκειας 3 ημερών, για την αποτελεσματικότητα του οποίου ορκίζονται οι ηθοποιοί Εύα Μέντες και Ούμα Θέρμαν.
Σύμφωνα με το διαιτολόγιο του δρ Περικόνε μέσα σε 3 μόλις μέρες θα ξανανιώσει το δέρμα σου, θα αποκτήσει λάμψη και θα γίνει ξανά σφριγηλό και νεανικό.

Ο δρ Περικόνε πιστεύει ότι η κατανάλωση ζάχαρης, αλατιού, αλκοόλ και καφέ προκαλεί φλεγμονή στο δέρμα, γερνώντας το πρόωρα. Αντιθέτως, λέει, αν τα κόψουμε όλ’ αυτά και αρχίσουμε να τρώμε μεγάλες ποσότητες από ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικές ουσίες που καταπολεμούν την φλεγμονή, θα προστατεύσουμε τα δερματικά κύτταρα, θα τα βοηθήσουμε να ενυδατωθούν και το δέρμα μας θα αποκτήσει πολύ καλύτερη όψη.

Τριήμερο πρόγραμμα
Αποτελείται κυρίως από σολομό, πράσινα λαχανικά, μούρα, πεπόνι και καρύδια – τρόφιμα, δηλαδή, πλούσια σε ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά. Συνιστά επίσης άφθονο μεταλλικό νερό, το οποίο – όπως λέει – δεν κάνει καλό μόνο άμεσα στο δέρμα, αλλά και εμμέσως, βελτιώνοντας την πέψη και βοηθώντας τον οργανισμό να λειτουργεί καλύτερα.