10 φανταστικοί γονείς που κάθε παιδί θα ήταν υπερήφανο να έχει

Τι ήταν αυτό που έκανε την καρδιά σας να γεμίζει αγάπη, ως παιδιά; Τα παιχνίδια στη θάλασσα με τους γονείς σας; Το πόσο σας βοηθούσαν με τα μαθήματα; Το να ξέρετε ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε τα μεγάλα σας μυστικά; Όσο κι αν δεν χαίρουν την αναγνώριση που τους αξίζει, είναι αυτές οι μικρές στιγμές που μένουν βαθιά χαραγμένες στην καρδιά μας, και ας μην έχουν κοινοποιηθεί στα social media.

Από εμάς. Γιατί κάποια άλλα παιδιά, φρόντισαν να μιλήσουν για τους φανταστικούς γονείς τους ανοιχτά και δημόσια:

Όπως αυτός εδώ ο φοβερός μπαμπάς που έγραψε στο παιδί του μια συγκινητική επιστολή, όταν το άκουσε να λέει, ότι σκόπευε να του αποκαλύψει ότι είναι γκέι.

«Ξέρω ότι είσαι γκέι από τότε που ήσουν 6. Σε αγαπώ από τη μέρα που γεννήθηκες», του γράφει μεταξύ άλλων…

Ή αυτός ο μπαμπάς που φόρεσε ένα φόρεμα της νεκρής γυναίκας του, όταν το σχολείο του γιου του στην Ταϋλάνδη ζήτησε από τα παιδιά την Ημέρα της Μητέρας να πάνε εκεί με τη μαμά τους…

Αυτός ο μπαμπάς συνοδεύει κάθε φορά την κόρη του, στις αγαπημένες της ταινίες με πριγκίπισσες, ντυμένος κατάλληλα.

Αυτός ο μπαμπάς κάθε φορά που έβρισκε πλαστικά παπάκια τα έκρυβε κάπου για να τα βρει ο γιος του. Όταν πέθανε πριν από 4 χρόνια όλοι πίστευαν ότι δεν θα βρεθούν άλλα παπάκια. Να, όμως, που τους είχε φυλάξει μια έκπληξη!

Όταν η κόρη αυτής της μαμάς της μίλησε για τα τέλεια σχέδια σε πιάτα που κάνουν άλλοι γονείς, εκείνη έβαλε τα δυνατά της να κάνει το ίδιο!

Αυτός ο γλυκός μπαμπάς φόρεσε την γραβάτα που του είχε ζωγραφίσει ο γιος του, όταν ήταν στην Α΄ Δημοτικού, στην ημέρα της ορκωμοσίας του!

Αυτό το παιδί με αυτισμό στεναχωρήθηκε τόσο όταν έκλεισε το video club λόγω πανδημίας που οι γονείς του έφτιαξαν ένα μίνι video-club στο σπίτι.

Αυτός ο μπαμπάς αναζητούσε τρόπους για να έρθει κοντά με την κόρη του και τα κατάφερε, όταν την άφησε να τον… βάψει!

Για την Ημέρα του Πατέρα, στην εκδήλωση στο σχολείο του γιου της, αυτή η μαμά ντύθηκε… μπαμπάς!

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ! Που στην καραντίνα κόβει τα μαλλιά του γιου του, όπως όταν ήταν παιδάκι…

Πηγή: Boredpanda