Αρχική Deco 10 ιδέες για κουρτίνες που πρέπει να δοκιμάσετε στο σαλόνι σας

10 ιδέες για κουρτίνες που πρέπει να δοκιμάσετε στο σαλόνι σας

Ανακαινίζετε το παλιό σας καθιστικό ή απλά χρειάζεστε απεγνωσμένα μια αλλαγή στο χώρο σας; Ό,τι και να κάνετε ο καθιστικός σας χώρος είναι αυτός που περνάτε σίγουρα την περισσότερη ώρα και εκεί θα επικεντρωθούμε! Όταν λοιπόν ξεκινάτε να φτιάξετε ένα καθιστικό αγοράζετε πρώτα τα βασικά, δηλαδή έναν καναπέ, ένα τραπεζάκι και φυσικά κουρτίνες. Στα δύο πρώτα έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές, αλλά σήμερα βρήκαμε για εσάς μοναδικές ιδέες για να διακοσμήσετε με ιδιαίτερες κουρτίνες τον καθιστικό σας χώρο.

Floral: Ακούτε floral και σκέφτεστε ότι ίσως είναι κάπως υπερβολικό για κουρτίνα και όχι τόσο μοντέρνο. Διαφωνούμε! Αν μια κουρτίνα floral δεν είναι «πνιγμένη» στα λουλούδια και τα χρώματά της κυμαίνονται σε ήπιους τόνους, τότε αυτή μπορεί να μοιάζει και με έργο τέχνης, με έναν πίνακα που λείπει από το σαλόνι σας.

Κίτρινο-Χρυσό: Βάλτε χρώμα στην καθημερινότητά σας και τι χρώμα; Το έντονο κίτρινο, σύμβολο της ζωντάνιας και της ενεργητικότητας. Αν το καθιστικό σας, σάς φαίνεται βαρετό, μια μεταξωτή κίτρινη κουρτίνα θα ήταν υπέρ αρκετή για να σας φτιάξει όλη τη διάθεση.

Βελούδο: Φέτος, το βελούδο επιστρέφει και μαζί του επιστρέφει και η πολυτέλεια από την οποία χαρακτηρίζεται. Αν το σαλόνι σας έχει ένα πιο «βασιλικό» barock ύφος, τότε οι βελούδινες κουρτίνες φτιάχτηκαν για εσάς. Εμείς, βέβαια, το βλέπουμε με μία πιο μοντέρνα διάθεση και σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε βελούδινες κουρτίνες σε έναν πιο άτονο και minimal καθιστικό χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.