Αρχική Διαγωνισμοί 10 κοριτσάκια και 10 αγοράκια κερδίζουν από μια πετσέτα θαλάσσης με τους ήρωες της Disney από NEF-NEF Homeware

10 κοριτσάκια και 10 αγοράκια κερδίζουν από μια πετσέτα θαλάσσης με τους ήρωες της Disney από NEF-NEF Homeware

Το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο παιχνίδι, φαντασία και παιδικά χαμόγελα μαζί με τους αγαπημένους ήρωες της Disney στη νέα συλλογή Beach της NEF-NEF Homeware. Ο μαγικός κόσμος της Disney γεμίζει με φαντασία την κάθε στιγμή στην παραλία, με τη νέα συναρπαστική σειρά Disney που παρουσιάζει στη συλλογή Beach Spring Summer 2017 η NEF-NEF Homeware.


Οι αγαπημένοι ήρωες – ο Mίκυ και η Mίννι Μάους, ο Κεραυνός Μακουίν, η Ντόρι, η Έλσα και η Άννα από την ταινία Frozen, οι Πριγκίπισσες της Disney τυλίγουν με απαλότητα και με τις πιο όμορφες ιστορίες τη ζωή δίπλα στη θάλασσα σε παιδικές πετσέτες θαλάσσης σχεδιασμένες με αγάπη από τα πιο φιλικά υφάσματα για το δέρμα των παιδιών.

Απορροφητικές και ανθεκτικές στην καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής προσφέρονται για ατελείωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού.


Η NEF-NEF Homeware έχει την επίσημη διάθεση Λευκών Ειδών Disney σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσει το δικό σας παιδί μια πετσέτα θαλάσσης με τους ήρωες της Disney από NEF-NEF Homeware. Ειδικότερα, 10 κοριτσάκια και 10 αγοράκια θα κερδίσουν κατόπιν κληρώσεων την πετσέτα θαλάσσης με τους ήρωες της Disney της επιλογής του. Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν το σχέδιο της προτίμησής τους από τα κάτωθι σχέδια: Παιδική πετσέτα θαλάσσης Disney βελουτέ Cars BadgeΠαιδική πετσέτα θαλάσσης Disney βελουτέ Frozen Iridescen, Παιδική πετσέτα θαλάσσης Disney βελουτέ Frozen PinkΠαιδική πετσέτα θαλάσσης Disney βελουτέ Mickey Shush , Παιδική πετσέτα θαλάσσης Disney βελουτέ Minnie StyleΠαιδική πετσέτα θαλάσσης Disney βελουτέ Princess Diamond.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το δικό σας παιδί μια πετσέτα θαλάσσης με τους ήρωες της Disney από NEF-NEF Homeware. Ειδικότερα, 10 κοριτσάκια και 10 αγοράκια θα κερδίσουν κατόπιν κληρώσεων την πετσέτα θαλάσσης με τους ήρωες της Disney της επιλογής του. Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν το σχέδιο της προτίμησής τους από τα κάτωθι σχέδια: Παιδική πετσέτα θαλάσσης Disney βελουτέ Cars BadgeΠαιδική πετσέτα θαλάσσης Disney βελουτέ Frozen Iridescen, Παιδική πετσέτα θαλάσσης Disney βελουτέ Frozen PinkΠαιδική πετσέτα θαλάσσης Disney βελουτέ Mickey Shush , Παιδική πετσέτα θαλάσσης Disney βελουτέ Minnie StyleΠαιδική πετσέτα θαλάσσης Disney βελουτέ Princess Diamond.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 27η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 4.955 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

Για τις 10 κοριτσίστικες πετσέτες:

1.Ευαγγελία Ζαμπετάκη

2.Γεωργία Ευαγγελίδου

3.Ιωάννα Μαζωνάκη

4.Αλεξάνδρα Δαραμπάρα

5.Αντωνία Κουμπαρούλη

6.Βέρα Τσιγγενοπούλου

7.Μαριάννα Στρουσοπούλου

8.Μοσχούλα Στουπάκη

9.Αγγελική Λαθούρη

10. Ζαφειρία Καμουτσή

Για τις 10 αγορίστικες πετσέτες:

11.Ελένη Κόνιαρη

12.Σταυρούλα Μειμετέα

13.Αικατερίνη Ασλανίδου

14.Παναγιώτης Ρηγόπουλος

15.Νικόλαος Παπαδάτος

16.Σωτηρόπουλος Παναγιώτης

17.Βασιλική Παπαναστασίου

18.Bερονικη Μαγκούτη

19.Αθηνά Μιχαήλ

20.Βιργινία Κατοίκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.