Αρχική Διαγωνισμοί 10 παιδάκια κερδίζουν από ένα πακέτο ιατρικών εξετάσεων Mini Check Up στην Ευρωκλινική Παίδων

10 παιδάκια κερδίζουν από ένα πακέτο ιατρικών εξετάσεων Mini Check Up στην Ευρωκλινική Παίδων

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ-ΕΛΕΓΧΟΣ-ΥΓΕΙΑΣΈφτασε η ώρα, τα σχολεία ανοίγουν! Μια σημαντική κίνηση αυτής της περιόδου είναι ο προληπτικός έλεγχος της υγείας του παιδιού μας από τον παιδίατρο. Η πρόληψη είναι πάντα πιο σημαντική από τη θεραπεία και στα παιδιά αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο.

Ο παιδίατρος θα ανασκοπήσει το ιστορικό του παιδιού μας, θα εξετάσει το παιδί και θα συμπληρώσει προσεκτικά το ατομικό δελτίο υγείας του. Η συνεργασία με τον γιατρό, η ενημέρωση για το επίπεδο υγείας όλων των μαθητών και για τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός είναι μεγάλης σπουδαιότητας για το σχολείο και τον δάσκαλο. Ο έλεγχος υγείας πριν από την είσοδο του παιδιού στο δημοτικό είναι ιδιαίτερα σημαντικός και δεν πρέπει να παραλείπεται.

o-KIDS-AT-THE-DOCTOR-facebook

Το δώρο του διαγωνισμού

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Ευρωκλινική Παίδων αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι φροντίζει την υγεία των παιδιών και στηρίζει τους γονείς τους, υλοποιώντας το πρόγραμμα «Προληπτικός Έλεγχος Υγείας - Αρχίζουν τα σχολεία» και προσφέροντας σε 10 τυχερούς αναγνώστες του infokids.gr κατόπιν κληρώσεως από ένα πακέτο ιατρικών εξετάσεων Mini Check Up συνολικής αξίας 30 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει:

Γενική εξέταση αίματος
Γενική ούρων
Σάκχαρο
Φερριτίνη

Και αν δεν είστε ένας από τους νικητές του διαγωνισμού, η Ευρωκλινική Παίδων προσφέρει ειδικές τιμές για τα παρακάτω πακέτα ιατρικών εξετάσεων:

 • Εξέταση από ΩΡΛ ή Οφθαλμίατρο ή Δερματολόγο 20 Ευρώ
 • Εξέταση από ΩΡΛ & Ακοολογικό Διάγραμμα 25 Ευρώ
 • Mini check up (Γεν. Αίματος, Γεν. Ούρων, Σάκχαρο, Φερριτίνη) 30 Ευρώ
 • Καρδιολογική εξέταση, Triplex καρδιάς και ΗΚΓ (με χρήση ΕΟΠΥΥ) & Οφθαλμολογική εξέταση  35 Ευρώ
 • Καρδιολογική εξέταση, Triplex καρδιάς και ΗΚΓ (χωρίς χρήση ΕΟΠΥΥ) & Οφθαλμολογική εξέταση  55 Ευρώ

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 210 8691900-901 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ας γνωρίσουμε την Ευρωκλινική Παίδων, την πιο ασφαλή επιλογή για την φροντίδα υγείας των παιδιών από το 2002

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία αμιγώς παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, οι καταξιωμένοι ιατροί της και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους με ευαισθησία και αγάπη σε περισσότερα από 45.000 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί και σε περισσότερα από 260.000 παιδιά που έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων όπως Παιδίατρους, Παιδοχειρουργούς, Καρδιολόγους, Ορθοπαιδικούς, Οφθαλμίατρους, Ενδοκρινολόγους κλπ.

Επιπλέον, έχει πιστοποιηθεί για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008

logo-eurokliniki-paidon+slogan_FINAL

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ
Λεμεσού 39-41 & Αχαρνών 209, 104 46, Αθήνα
Τηλ. Κέντρο: 210 8691900-901, F: 210 8691950, E-mail: mkt@euroclinic.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Ευρωκλινική Παίδων αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι φροντίζει την υγεία των παιδιών και στηρίζει τους γονείς τους, υλοποιώντας το πρόγραμμα «Προληπτικός Έλεγχος Υγείας - Αρχίζουν τα σχολεία» και προσφέρει σε 10 τυχερούς αναγνώστες του infokids.gr κατόπιν κληρώσεως από ένα πακέτο ιατρικών εξετάσεων Mini Check Up συνολικής αξίας 30 ευρώ. Ειδικότερα, ο Διαγωνισμός διεξάγεται από το «Infokids.gr» (εφεξής η Ιστοσελίδα) το οποίο ανήκει στην εταιρεία IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (εφεξής η Εταιρεία) με έπαθλο δέκα (10) πακέτα ιατρικών εξετάσεων Mini Check Up για παιδιά στην Ευρωκλινική Παίδων προσφορά της εταιρείας με την επωνυμία «ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΉ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.» (εφεξής ο Δωροθέτης).
 • Η διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται από 01/09/2015 και ώρα 10:00 έως 10/09/2015 και ώρα 14:00:59’
 •  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και των συζύγων ή/και συγγενών αυτών έως Α’ βαθμού καθώς των εργαζομένων στον Όμιλο της Ευρωκλινικής.
 •  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν στην Εταιρεία τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση e-mail), μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής που θα βρίσκεται αναρτημένη στην Ιστοσελίδα.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 10η Σεπτεμβρίου 2015 θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. H ανακοίνωση των νικητών του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 10/09/2015 μέσω σχετικής ανάρτησης στην ιστοσελίδα infokids.gr. Εν συνεχεία, τα στοιχεία των δέκα (10) νικητών θα διαβιβαστούν στον Δωροθέτη ώστε να καταστεί δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων και η εξαργύρωση του.
 • Κατά την Διάρκεια του Διαγωνισμού αλλά και μετά τη λήξη αυτού η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης θα δικαιούνται να χρησιμοποιούν τα Δώρα των νικητών για σκοπούς διαφήμισης. Οι νικητές με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό συναινούν ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Κανείς εκ των νικητών δεν θα δικαιούται να εγείρει καμία αξίωση κατά της Εταιρίας και/ή του Δωροθέτη λόγω της χρήσης αυτού για διαφημιστικούς σκοπούς ή άλλους παρεμφερείς σκοπούς.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από την σχετικά ανάρτηση των ονομάτων στην Ιστοσελίδα μετά τη λήξη του διαγωνισμού καθώς και με την αποστολή σε αυτούς σχετικού e-mail από την Εταιρεία. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Κάθε ένας εκ των δέκα (10) νικητών του Διαγωνισμού θα κερδίζει από ένα πακέτο ιατρικών εξετάσεων Mini Check Up, το οποίο θα περιλαμβάνει Γενική εξέταση αίματος, Γενική εξέταση ούρων καθώς και έλεγχο σακχάρου και φερριτίνης. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού βάσει διαθεσιμότητας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου (τηλέφωνο για ραντεβού 210 8691900-901).
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει οποιονδήποτε από τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό.
 • Μετά την πάροδο της Διάρκειας του Διαγωνισμού και της απονομής του Επάθλου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Εταιρίας έναντι των συμμετεχόντων και/ή των Διαγωνιζομένων παύει να υφίσταται.
 • Ο Δωροθέτης διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών και να αναρτήσει φωτογραφίες αυτών στην ιστοσελίδα αυτού www.euroclinic.gr καθώς και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι νικητές με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, συναινούν ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr, ή στον Δωροθέτη επικοινωνώντας στον αριθμό τηλ 2106416182 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο mkt@euroclinic.gr.
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων Αναλυτικών Όρων.
 • Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με τον Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων Όρων θα επιλύεται από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από πρόσωπα επιλογής της Εταιρίας και του Δωροθέτη. . Η κρίση της Επιτροπής στις περιπτώσεις αυτές θα είναι δεσμευτική για τους Διαγωνιζόμενους.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 462 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι

1. Βασιλική Νεοφωτίστου

2. Όλγα Αυγέρου

3. Μαρθα Τύλους

4. Παναγιώτα Μαρίνου

5. Σπύρος Παυλίδης

6. Παναγιώτα Ραουζέου

7. Δέσποινα Καραπάνου

8.Τσιαλούκης Θωμάς

9.Λαμπρινή Φασλή

10.Γιώτα Τέσση

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.