Αρχική Deco Φτιάξτε το πιο πρωτότυπο παιδικό γραφείο!

Φτιάξτε το πιο πρωτότυπο παιδικό γραφείο!

xdiy-crib-desk.jpeg.pagespeed.ic_.uTeR9qND8ZΤο παιδάκι σας μεγάλωσε και σε λίγες μέρες θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο σχολείο σαν πρωτάκι που ανυπομονεί να γνωρίσει το κόσμο των γραμμάτων. Εάν πιάνουν τα χέρια σας και σας αρέσουν οι κατασκευές τότε δεν έχετε παρά να φτιάξετε το γραφείο του παιδιού με τα χεράκια σας! Πριν σπεύσετε να παραπονεθείτε ότι μια τέτοια κατασκευή είναι ιδιαιτέρως απαιτητική να σας πούμε ότι δεν θα χρειαστείτε και πολλά υλικά καθώς ουσιαστικά θα μεταμορφώσετε την παλιά κούνια-κρεβάτι του παιδιού. Για ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση, φτιάξτε αυτή τη κατασκευή συντροφιά μαζί με το παιδί.

Τι θα χρειαστείτε

παλιά κούνια

μπογιά μαυροπίνακα

κιμωλίες

Αφαιρέστε το μπροστινό κάγκελο της κούνιας. Εν συνεχεία βάψτε το κάτω μέρος όπου ακουμπούσε το στρώμα του παιδιού με την μπογιά μαυροπίνακα και αφήστε το έπιπλο να στεγνώσει καλά. Μόλις το έπιπλο στεγνώσει κρεμάστε πέριξ του γαντζάκια για να τοποθετεί το παιδί τις σημειώσεις και το πρόγραμμά του!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.