11χρονη με μαχαίρι στην τάξη: Ανατροπή στο συμβάν – Τι συνέβη πραγματικά στο σχολείο

Σοκ σε Δημοτικό της Αττικής: 11χρονη μπήκε στην τάξη με κουζινομάχαιρο και απειλούσε συμμαθητές της

Άφωνους μας άφησε η είδηση, ότι μία 11χρονη, σε δημοτικό σχολείο της Δυτικής Αττικής, εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα με μαχαίρι στην τάξη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που ήρθαν στο φως, η μαθήτρια της ΣΤ’ Δημοτικού είχε φέρει ένα κουζινομάχαιρο στο σχολείο για ένα απίστευτο λόγο. Όπως η ίδια παραδέχτηκε, ήθελε να σκοτώσει τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες του σχολείου!

Εξυπακούεται πως, όταν ο εκπαιδευτικός της τάξης βρήκε το μαχαίρι στην τσάντα του παιδιού κάλεσε τον διευθυντή του σχολείου. Ακολούθως ειδοποιήθηκε η μητέρα και σχολική ψυχολόγος. Τουλάχιστον, η 11χρονη δεν προσπάθησε να επιτεθεί σε κάποιον.

Γιατί έφερε το μαχαίρι η 11χρονη;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, το όλο περιστατικό κατήγγειλαν συμμαθητές της στον δάσκαλο της τάξης.

Όπως, όμως, αργότερα αποκαλύφθηκε, υπήρχε ένα ολόκληρο σχέδιο. Η 11χρονη είχε συνεννοηθεί να προβεί σε αυτή την ενέργεια και με άλλους συμμαθητές της (να φέρουν μαχαίρια στην τάξη). Ωστόσο, κανένα άλλο παιδί δεν έφερε μαχαίρι πλην της ίδιας.

Για το συμβάν δεν έχει υπάρξει για την ώρα καμία σύλληψη, ενώ την όλη υπόθεση έχουν αναλάβει – με λεπτούς χειρισμούς – η σχολική κοινότητα σε συνεργασία με τον εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμα:

Girl power: Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα κάνει kickboxing στο γκαράζ του σπιτιού τους! (video)

O παιδίατρος εξηγεί τα παράδοξα του self test: Τι φταίει στο ψευδώς θετικό και γιατί δεν επαρκεί για να δηλωθεί κρούσμα το παιδί

Σάμος: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τον Άρη και την Κλαίρη που “έφυγαν” αγκαλιά στο σεισμό – Τους τίμησαν με ονοματοδοσία οδού