13 λόγοι που το Summer Camp 2017 στην Τεχνόπολη θα είναι και η δική σας επιλογή

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, πολύ παιχνίδι και ακόμα περισσότερο κέφι περιμένει τους μικρούς μας φίλους, από τις 19 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2017, στο Summer Camp στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Για τέσσερις εβδομάδες, η Τεχνόπολη και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με το εργαστήριο παραστατικών τεχνών Artfygio-Τεχνών το Καταφύγιο, διοργανώνουν το πιο πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του καλοκαιριού, με συναρπαστικές εφευρέσεις, εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής, video animation, ζωγραφική, χορό και όχι μόνο…Για παιδιά από 6 έως 12 ετών, από τις 8.00 το πρωί ως τις 4.00 το απόγευμα!

13 λόγοι που το Summer Camp 2017 στην Τεχνόπολη θα είναι και η δική σας επιλογή

1. Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί, αφού όποια κι αν είναι η κλίση του ή η διάθεσή του για να περάσει τις καλοκαιρινές μέρες, θα βρει αυτό που του ταιριάζει.
2. Καθεμία από τις 4 εβδομάδες έχει εντελώς διαφορετική θεματική από τις υπόλοιπες και κάθε μικρός μας φίλος έχει τη δυνατότητα να πάρει μέρος σε όσες επιθυμεί.
3. Δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα αφού τα παιδιά θα είναι σε χέρια… ειδικών.
4. Θα έρθουν σε επαφή με βασικές έννοιες της μουσικής γλώσσας και θα αναπτύξουν την επίγνωση του σώματός τους καθώς θα καλλιεργούν, παράλληλα, τις κοινωνικές τους δεξιότητες.
5. Θα δημιουργήσουν την πρώτη τους μικρού μήκους ταινία animation, μέσα από μία πολύτιμη διαδικασία δημιουργικής εκπαίδευσης, όπου ανάμεσα σε άλλα θα γνωρίσουν την τέχνη του 20ου αιώνα.
6. Θα αποκτήσουν νέες γνώσεις και θα αναπτύξουν την αίσθηση της ομαδικότητας μέσα από εικαστικά παιχνίδια μυστηρίου ενώ η παράσταση «Αίσωπος: η δύναμη της θέλησης» θα εικονογραφείται και θα ζωντανεύει μπροστά στα μάτια τους.


7. Θα ανακαλύψουν με τον πιο δημιουργικό τρόπο τις νέες τεχνολογίες της σύγχρονης εποχής, δίνοντας ζωή στις δικές τους ρομποτικές κατασκευές.
8. Καθ’ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους, θα έρχονται σε επαφή με παιδιά που θα γίνουν οι νέοι τους φίλοι.
9. Το δεκατιανό και το μεσημεριανό είναι εγκεκριμένα από παιδίατρο.
10. Το Summer Camp βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ανεξαρτήτως κίνησης, αν επιλέξετε να μετακινηθείτε με το μετρό.
11. Ο χώρος της Τεχνόπολης είναι από μόνος του ένας λόγος, αφού τα ερεθίσματα που θα εισπράξουν τα παιδιά και μόνο από την παρουσία τους σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι πολύτιμα και πολυάριθμα.
12. Θα λατρέψουν το υπερσύγχρονο πάρκο Skywalk, κι έτσι, θα ξέρετε ότι και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών συναυλιών στην Τεχνόπολη, τα παιδιά σας θα έχουν βρει το δικό τους σημείο που θα δίνουν ραντεβού με την παρέα τους, ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες ήσυχοι.
13. Θα νιώσουν τυχερά που θα έχουν ζήσει μία τέτοια εμπειρία. Και θα είναι!

Ραντεβού στην Τεχνόπολη!
#KatheMeraTexnopoli

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του Summer Camp της Τεχνόπολης

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)
213 01 09 300