Αρχική InfoTeens Νέα "17 Kορίτσια" στους κινηματογράφους (από 19/7)

"17 Kορίτσια" στους κινηματογράφους (από 19/7)

Η νέα εφηβική ταινία "17 Κορίτσια" που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 17 Ιουλίου είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση ψυχαγωγίας για το εφηβικό και όχι μόνον κοινό που θίγει το ευαίσθητο θέμα της πρόωρης εγκυμοσύνης στην εφηβεία.

Η υπόθεση της ταινίας:

Σε μια μικρή πόλη στις ακτές του Ατλαντικού, μια κοπέλα 16 χρονών μένει έγκυος χωρίς να το θέλει. Άλλες δεκαέξι έφηβες που πηγαίνουν στο ίδιο λύκειο, με σκοπό να την υποστηρίξουν, παίρνουν όλες μαζί μια απόφαση που φαίνεται απρόσμενη και ακατανόητη στα μάτια των αγοριών αλλά και των μεγάλων: αποφασίζουν να μείνουν έγκυοι ταυτόχρονα! Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν το 2007.

Σκηνοθεσία: Delphine Coulin, Muriel Coulin

Σενάριο: Delphine Coulin, Muriel Coulin

Πρωταγωνιστούν: Louise Grinberg, Juliette Darche, Carlo Brandt, Esther Garrel

Παραγωγή: 2011

Διάρκεια: 86’


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.