Σοκ στη Μεσσήνη: 22χρονος εκβίαζε 14χρονη με γυμνές φωτογραφίες της

Θεσσαλονίκη: 45χρονος σακάτεψε 14χρονο - Τον βρήκε η μητέρα του με σπασμένα δόντια

Μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης ασέλγειας σε 16χρονη από 23χρονο, άλλη μια πανομοιότυπη υπόθεση εκβιασμού ανήλικης έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες.

Συγκεκριμένα, 22χρονος Αλβανός συνελήφθη την Τρίτη από άνδρες της Ασφάλειας Καλαμάτας, επειδή εκβίαζε μια 14χρονη απαιτώντας να έρθουν σε ερωτική επαφή για να μην δημοσιοποιήσει στο Instagram γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο!

Το χρονικό της υπόθεσης

Το ανήλικο κορίτσι συνομιλούσε με τον 22χρονο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αντάλλαξαν γυμνές φωτογραφίες. Εκείνος άρχισε να την απειλεί ότι θα τις αναρτήσει αν δεν υπέκυπτε στις απαιτήσεις του, ενώ ταυτόχρονα διένειμε το υλικό. Μάλιστα, κάποιες από τις γυμνές φωτογραφίες και δυο βίντεο έφτασαν στο κινητό ενός 16χρονου, ο οποίος άρχισε να τα επιδεικνύει σε συμμαθητές της μαθήτριας.

Η 14χρονη, όμως, έκανε το καλύτερο που μπορούσε: Αποφάσισε να μιλήσει στους δικούς της για την περιπέτειά της και επισκέφθηκε, μαζί με τη μητέρα της, την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας για να καταγγείλουν τον νεαρό. Οι αστυνομικοί, έκτοτε, παρακολούθησαν τους διαλόγους τους και όταν είχαν επαρκή στοιχεία προχώρησαν στη σύλληψή του.

Εμπλέκεται και 16χρονος Ελληνας στην υπόθεση

Στη δικογραφία εμπλέκεται και ένα τρίτο πρόσωπο. Ένας 16χρονος Ελληνας, ο οποίος φέρεται ότι διακίνησε προκλητικά βίντεο με την εν λόγω μαθήτρια σε συμμαθητές της. Παρότι ομολόγησε στους αστυνομικούς, ο 16χρονος δεν συνελήφθη καθώς δεν βρέθηκε τίποτε επιβαρυντικό στο κινητό του και στον υπολογιστή του.

Για κακούργημα ο 21χρονος

Ο 22χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Οι Αρχές του άσκησαν δίωξη για απειλή κατ’ εξακολούθηση, ασελγείς προτάσεις και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας.