«Οι φύλακες του Χρυσού Αυγού»: Θα καταφέρουν να σώσουν το Πάσχα; Μια μοναδική ταινία κάνει πρεμιέρα στις 8-4

Με μηνύματα που μιλούν στην καρδιά των παιδιών για την αγάπη, την φιλία, την βοήθεια και τον σεβασμό η ταινία,«Οι φύλακες του Χρυσού Αυγού», κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου, ανήμερα του Πάσχα.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Max, ένα πονηρό κουνέλι της πόλης, παγιδεύεται σε μια απομονωμένη Σχολή Πασχαλινών Κουνελιών που βρίσκεται στο δάσος.  Η σχολή απειλείται από μια συμμορία αλεπούδων που σκοπό έχει να κλέψει το πολύτιμο Χρυσό Αυγό και να καταστρέψει το Πάσχα. Όταν ο Μαξ θα γνωρίσει την γλυκιά Έιμι, θα αποφασίσει να βοηθήσει τους καινούργιους του φίλους, μαθαίνοντας τα μυστικά των κουνελιών του Πάσχα από τη σοφή κυρία Ερμιόνη. Όλοι μαζί, θα προσπαθήσουν να σώσουν το Πάσχα και στην πορεία ο Μαξ θα συνειδητοποιήσει πού πραγματικά ανήκει.

Το Rabbit School βασίζεται σε ένα κλασικό γερμανικό παιδικό βιβλίο που μιλάει για τη δύναμη της φιλίας, του ομαδικού πνεύματος, της πίστης και του θάρρους.
Η ταινία συμμετείχε στο Φεστιβάλ Βερολίνου στο τμήμα Generation K-Plus, ενώ βραβεύτηκε στα Φεστιβάλ Μονάχου και Ζυρίχης με το Βραβείο Καλύτερης Παιδικής Ταινίας.

Δείτε το τρέιλερ:

Σκηνοθεσία: Ute von Münchow-Pohl

Παραγωγή: Akkord Film

Διάρκεια: 73’