“25 χρόνια μετά Ανδρέα μου καταφέραμε να στηρίξουμε πάνω από 1,7 εκ. παιδιά”: Το μήνυμα του Κ. Γιαννόπουλου για τη σημερινή επέτειο

Σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια από την ημέρα που ένας μικρούλης, ο 10χρονος Ανδρέας γράφει την τελευταία σελίδα στο ημερολόγιό του. Επιθυμία του ήταν να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά «Χαμόγελο». Τον Σύλλογό του ο Ανδρέας, τον ονόμασε «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σήμερα, 25 χρόνια μετά, έχοντας το ημερολόγιο αυτό πυξίδα για να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη ή βρίσκεται σε κίνδυνο, ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος λογοδοτεί στον γιο του, κάνοντας τον απολογισμό του έργου και των δράσεων του Οργανισμού. Τον απολογισμό 25 χρόνων καθημερινής, επίπονης προσπάθειας του ίδιου και όλων των ανθρώπων του «Χαμόγελου», να γίνει το φαινομενικά αδύνατο δυνατό και να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του 10χρονου Ανδρέα: ένας Οργανισμός φύλακας άγγελος για όλα τα παιδιά.

Για τα παιδιά που υποφέρουν από τη σκληρότητα και τη βία των μεγάλων. Για τα παιδιά που εξαφανίζονται. Για τα παιδιά που υποφέρουν από σοβαρά προβλήματα υγείας. Για τα παιδιά που στερούνται τα αυτονόητα.  

«Για όλα αυτά τα παιδιά, Ανδρέα μου, το Χαμόγελο δημιούργησε υποδομές, δημιούργησε σπίτια, δημιούργησε χώρους, τηλεφωνικές γραμμές, τη Γραμμή SOS 1056 για να τα ακούει, για να λαμβάνει καταγγελίες για παιδιά που βασανίζονται, για να μην υπάρχουν παιδιά στους δρόμους που τα εκμεταλλεύονται… Ναι Ανδρέα μου μπορώ να απολογηθώ και να σου πω ότι  όλα αυτά τα χρόνια κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και καταφέραμε να στηρίξουμε περισσότερα από 1.700.000 παιδιά… και να ξέρεις ότι καθημερινά δίνουμε μάχες να ανταποκριθούμε σε αυτό που ζήτησες: αφήστε τα λόγια και αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» είναι μερικά μόνο από τα όσα λέει ο κύριος Γιαννόπουλος μέσα από το video στον μικρό του γιο.

Δείτε το video που ακολουθεί και παρακολουθήστε μια εκ βαθέων εξομολόγηση του κ. Κώστα Γιαννόπουλου εκ μέρους όλων των ανθρώπων του Χαμόγελου που καθημερινά αγωνίζονται με συνέπεια να κάνουν πράξη το όραμα του μικρού Ανδρέα: να έχουν όλα τα παιδιά το ΧΑΜΟΓΕΛΟ που τους αξίζει και δικαιούται.

Παρακολουθήστε την Ειδική Διαδικτυακή Εκπομπή για τα 25 χρόνια του “Χαμόγελου”

Με σκοπό να τιμήσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα, η οποία σηματοδοτεί τη δημιουργία του, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε μια Ειδική Διαδικτυακή Εκπομπή, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:30, η οποία θα λάβει χώρα στο studio του YOUSMILE από τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο.

Για την κάλυψη της εκπομπής μπορείτε να συντονιστείτε στο κανάλι στο ΥΟUTUBE:

Χάρη στην υποστήριξη και την εμπιστοσύνη όλων μας το πολυδιάστατο έργο του Οργανισμού για κάθε παιδί και οικογένεια σε όλη την Ελλάδα μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται και να θριαμβεύει!