Αρχική Διαγωνισμοί 3 νικητές κερδίζουν από μια πιπίλα με το όνομα του μωρού από το Panescakes.gr

3 νικητές κερδίζουν από μια πιπίλα με το όνομα του μωρού από το Panescakes.gr

Ο Δεκέμβριος μπήκε και μόλις 24 ημέρες μας χωρίζουν σχεδόν από τα Χριστούγεννα, την ωραιότερη γιορτή του χρόνου που μικροί και μεγάλοι ανταλλάσσουμε δώρα και προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη μας στην οικογένειας αλλά και στους φίλους μας.

Εμείς πιστές στο ραντεβού μας με το Panescakes.gr και τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες του θα το επιλέξουμε για ακόμη μια χρονιά για τα δωράκια που θα κάνουμε σε φίλες που απέκτησαν προσφάτως το μωράκι τους ή στα λιλιπούτεια βαφτιστήρια μας.

Πείτε ναι στις πιπίλες με ονόματα

Η καλύτερη επιλογή για το μωρό σας.  Εξατομικευμένες Πιπίλες. Τώρα η μόδα του Εξωτερικού ήρθε και στην Ελλάδα. Η εταιρία Panes Cakes είναι η πρώτη εταιρία με ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε Πιπίλες με Ονόματα με Ελληνικούς χαρακτήρες. Οι πιπίλες με Ονόματα ενδείκνυνται:

– Για την βάφτιση του μωρού.
– Για τον Βρεφονηπιακό σταθμό ώστε να μην μπερδεύονται μεταξύ τους οι πιπίλες των μωρών κ παιδιών.
– Για δώρο σε μωρό.
– και για καθημερινή Χρήση.

Είναι χαραγμένες, δεν περιέχουν καθόλου χημικά και μελάνια, είναι απόλυτα ασφαλείς και πλένονται και απιστειρωνονται άφοβα. Διαλέξτε το χρώμα και τον τύπο της πιπίλας, πείτε το όνομα του μωρού και σε λίγες ημέρες θα την έχετε!!!

Panes Cakes
6942 250 350 ή 2310 780 220
panescakes@yahoo.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και κάντε Like στο Facebook για να είστε ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν από πιπίλα με το όνομα το μωρού και στο χρώμα της αρεσκείας σας από τα Panescakes.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να είστε ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν από πιπίλα με το όνομα το μωρού και στο χρώμα της αρεσκείας σας από τα Panescakes.gr.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 15η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/,www.jaba.gr  www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 2.433 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Σαχίνης Αλέξανδρος

2.Εβίτα Μπακούλα

3.Ελίνα Χαβελέ

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.