3 υπέροχες οικογενειακές ταινίες “βγαίνουν” τον φετινό χειμώνα και… ανυπομονούμε να τις απολαύσουμε!

Από ένα πολυαναμενόμενο σίκουελ σε μια νέα ταινία της Pixar που σίγουρα θα αγαπηθεί, το κινηματογραφικό πρόγραμμα του 2020 αναφορικά με τις νέες οικογενειακές ταινίες προβλέπεται συναρπαστικό. Δείτε τρεις υπέροχες ολοκαίνουργιες ταινίες που θα απολαύσετε με τα παιδιά σας τους επόμενους μήνες, είτε στους κινηματογράφους είτε στα αγαπημένα σας συνδρομητικά κανάλια και που υπόσχονται να κάνουν τα βράδια σας στο σπίτι λίγο πιο διασκεδαστικά!

Ping, Ping Συνδεθήκαμε (Connected)

Όταν η Katie Mitchell, μία δημιουργική, μα καθόλου δημοφιλής έφηβη, γίνεται δεκτή από το κολλέγιο των ονείρων της, όπου θα σπουδάσει κινηματογράφο, αποφασίζει ότι θα βρεθεί εκεί αεροπορικώς. Όμως ο φυσιολάτρης πατέρας της, Rick έχει άλλη γνώμη: Πείθει όλη την οικογένεια, να πάνε οδικώς μέχρι το  κολλέγιο, κάνοντας μια τελευταία εκδρομή που θα τους δέσει σαν οικογένεια.

Συνεπιβάτες στο ταξίδι, η μαμά Linda, ο ιδιότροπος αδερφός της, Aaron, και ο Monchi, το αξιαγάπητο pug σκυλί τους. Ξαφνικά, τα σχέδια των Mitchells διακόπτονται από…την τεχνολογία: σε ολόκληρο τον κόσμο, όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που οι άνθρωποι αγαπούν να χρησιμοποιούν καθημερινά -από τα smartphones τους μέχρι μια πρωτοπόρα στρατιά από οικιακά robots-, αποφασίζουν να σταματήσουν να λειτουργούν.

Με τη βοήθεια δυο φιλικών, δυσλειτουργικών robots, οι Mitchells πρέπει να αφήσουν πίσω τις διαφωνίες τους και να συνεργαστούν για να σώσουν ο ένας τον άλλον, αλλά κυρίως για να σώσουν τον κόσμο!”

Στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο 2020.

Soul

Η πλέον πολυαναμενόμενη ταινία της Pixar δεν είναι άλλη από το Soul, το οποίο μας συστήνει τον Joe Gardner, έναν μεσήλικα δάσκαλο μουσικής, του οποίου το αληθινό πάθος είναι η jazz. Τη στιγμή που ο Joe πιστεύει πως βρήκε αυτό που αναζητούσε στην μουσική του, ένα μικρό απρόοπτο -όσο και απρόσεκτο- βήμα τον στέλνει απ’ ευθείας σε ένα φανταστικό μέρος όπου καλείται να σκεφτεί ξανά τι σημαίνει πραγματικά να έχεις ψυχή.

Εκεί είναι που θα συναντήσει και θα συνεργαστεί με την 22, μια ψυχή που δεν πιστεύει πως η ζωή στη Γη μπορεί να σημαίνει τα πάντα…

Μάθετε περισσότερα για την ταινία εδώ.

Στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο 2020.

Οι Κρουντς 2: Νέα εποχή (The Croods: A New Age)

Οι Κρουντς λατρεύτηκαν από τα παιδιά όλου του κόσμου, όταν έκαναν για πρώτη φορά πρεμιέρα πριν από 7 χρόνια, καθώς τους έδωσαν την δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τη ζωή στα προϊστορικά χρόνια, και μάλιστα με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο!

Στο σίκουελ της ταινίας, η αγαπημένη μας παλαιολιθική οικογένεια επιστρέφει για να απαντήσει στην πρόκληση μιας άλλης οικογένειας που ισχυρίζεται, ότι είναι καλύτερη και πιο “εξελιγμένη”.

Στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο 2020.