4 tips που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ευκολότερα τις αγορές για το νεογέννητο

Με τον ερχομό του μωρού να πλησιάζει και με την κοιλιά ολοένα να φουσκώνει, ετοιμάζεστε για τις πρώτες αγορές για το νεογέννητο μωράκι σας. Αν είστε από τις λιγότερο τυχερές όπως εγώ, που οι ναυτίες παραμένουν μέχρι και τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης, διάστημα κατά το οποίο εντείνονται οι προετοιμασίες για την υποδοχή του νέου μέλους στην οικογένεια, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να περιφέρεστε από κατάστημα σε κατάστημα και να περιμένετε στις ατελείωτες ουρές μέχρι να εξυπηρετηθείτε.

Ως μητέρα που έχω βιώσει τις παραπάνω καταστάσεις κατά τη διάρκεια της πρώτης μου εγκυμοσύνης και ως έμπειρη πλέον -περιμένοντας το δεύτερο μωρό μου- γύρω από το ζήτημα της αγοράς βρεφικών ειδών, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι πιο επιτυχημένες αγορές γίνονται πλέον μέσω του διαδικτύου. Ιδιαίτερα λοιπόν για τις μαμάδες, οι online αγορές έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα, τα οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σας:

1. Οι αγορές μέσω διαδικτύου είναι πιο μελετημένες αγορές, για τις οποίες -πιστέψτε με!- δεν θα μετανιώσετε αργότερα. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να ανατρέξετε όσες φορές θέλετε στο προϊόν που σας ενδιαφέρει, χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεστε ξανά και ξανά τα καταστήματα μέχρι να καταλήξετε στην επιλογή σας. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε ό,τι ώρα θέλετε, ακόμη και στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, ενώ σγχρόνως χαλαρώνετε στον καναπέ σας! Για μένα, το Kiddo έχει γίνει πλέον πολύτιμος σύμμαχος όσον αφορά τις αγορές για τα παιδιά μου και ακόμα αναρωτιέμαι γιατί δεν το είχα ανακαλύψει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη!

2. Μια μεγάλη ποικιλία βρεφικών ειδών που έχουν περάσει τους αυστηρότερους ελέγχους και πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας είναι διαθέσιμα μόνο με ένα κλικ! Η επιλογή του ιδανικού καροτσιού για το δεύτερο μωρό -μιας και το καρότσι για τον μεγάλο μου γιο ήταν δανεικό και δεν άντεξε!- ήταν ολόκληρη ιεροτελεστία για εμένα και τον σύζυγό μου! Η αίσθηση της ασφάλειας που επιζητούσαμε για το μωρό μας στη βόλτα και το παιχνίδι του, είναι αυτή που βρήκαμε στα καρότσια που είναι διαθέσιμα μέσω του Kiddo στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, αφού μεγάλες ποσότητες των προϊόντων εισάγονται απευθείας από τα εργοστάσια, εξασφαλίζοντας έτσι τη μείωση του κόστους.

3. Για όσες από εσάς έχετε μεγαλύτερο παιδί, το οποίο πρέπει να πάρετε μαζί στα ψώνια σας, η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο κουραστική και εκτός των άλλων έχετε να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις του, καθώς διασχίζετε ξανά και ξανά τους διαδρόμους των καταστημάτων κυνηγώντας το! Με τις διαδικτυακές αγορές από την ελληνική εταιρεία βρεφικών ειδών Kiddo, έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και την τσέπη σας γεμάτη, αφού μπορείτε να ελέγξετε εσείς τις αγορές για το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας. Μάλιστα, για να μη μείνει κανένας παραπονεμένος, έχουμε ήδη διαλέξει ένα φανταστικό τρίκυκλο ποδηλατάκι με τιμόνι που θα φέρει σε λίγες μέρες ως δώρο ο μπέμπης στον μεγάλο του αδερφό!

4. Για το τέλος κράτησα το καλύτερο! Με την έκδοση της κάρτας μέλους Kiddo, μπορείτε κι εσείς όπως εγώ, να απολαύσετε χαμηλές τιμές και επιπλέον παροχές, όπως εκπτώσεις έως 60% σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, δωρεάν συντήρηση του καροτσιού σας κάθε χρόνο, επέκταση εγγύησης προϊόντων, σειρά προτεραιότητας σε νέες παραγγελίες και αυτή είναι μόνο η αρχή! Ως μέλη Kiddo Family, στην πρώτη μας αγορά κερδίσαμε περίπου 150 ευρώ, και ακόμα απολαμβάνουμε εκπτώσεις και πολλά προνόμια για τις μελλοντικές αγορές μας!

Σε μια δύσκολη εποχή για την οικονομία, είναι σημαντικό να ενισχύσουμε τις εταιρείες του τόπου μας. Η Kiddo στηρίζει και εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερο άλλες ελληνικές εταιρείες, ενώ παράλληλα κάθε χρόνο αυξάνει τον αριθμό των προϊόντων της που παράγει και κατασκευάζει στην Ελλάδα.