5 τυχεροί κερδίζουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου “Μηχανισμός των Αντικυθήρων – Το Μαγικό Ταξίδι”

Με χαρά έφτασε στα χέρια μας το εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο “Μηχανισμός των Αντικυθήρων – Το Μαγικό Ταξίδι” που υπογράφει ο βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών συγγραφέας, Κωστής Στήκας.

Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων είναι  το απόλυτο διεθνές σύμβολο της Καινοτομίας, ο μεγαλύτερος πολλαπλασιαστής της αγάπης των παιδιών στις αρχές και στις αξίες του Πολιτισμού μας, αλλά και της αγάπης στα Μαθηματικά, στη Φυσική, στη Χημεία, στην Αστρονομία, στη Μηχανική, στη Φιλοσοφία, στις Επιστήμες, στην Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία.

Ένα βιβλίο φόρος τιμής στον κόσμο της αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας

Αυτό είναι το πρώτο εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο που είναι αφιερωμένο στην ιστορία του Μηχανισμού των Αντικυθήρων

Η Σοφία, η Μυρτώ και ο Ηλίας απολαμβάνουν τις χαρές του καλοκαιριού στο νησί της Σύμης, ζώντας μαγικές στιγμές και ανακαλύπτοντας τον υπέροχο κόσμο του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, του πρώτου υπολογιστή της Ανθρωπότητας. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που τα παιδιά μας έχουν στα χέρια τους καθημερινά, αποκτούν μια εντελώς νέα διάσταση, ως απόγονοι πλέον του Μηχανισμού των Αντικυθήρων και συνδέονται όχι πια με τον κίνδυνο, όπως συνήθως γίνεται, αλλά με τον πρώτο υπολογιστή της Ιστορίας, τις αξίες του Ελληνικού Πολιτισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τη δυνατότητα να δεις τον έναστρο ουρανό και τη θέση των αστεριών σήμερα το βράδυ, να αγαπήσεις τα Μαθηματικά, τη Φυσική, τη Χημεία, την Αστρονομία, τη Μηχανική, τις Επιστήμες.

Όλα τα παραπάνω συντελούνται με φόντο τις ελληνικές θάλασσες και τη ναυτοσύνη με τις οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένος ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων, αλλά και με τις αξέχαστες διακοπές στα Ελληνικά νησιά. Όλες οι εικόνες του βιβλίου που αφορούν αστρονομικά θέματα (πανοραμικό τετρασέλιδο πλάτους 95εκ., ηλιακή έκλειψη κ.λπ) έχουν πραγματοποιηθεί με τη συμβολή του Αστροφυσικού κ. Διονύση Σιμόπουλου ενώ την ιδιαίτερη εικονογράφηση υπογράφει η έφηβη κόρη του συγγραφέα,  Σοφία Στήκα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 5 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου “Μηχανισμός των Αντικυθήρων – Το Μαγικό Ταξίδι” που υπογράφει ο ο βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών συγγραφέας, Κωστής Στήκας.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email ) . Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 11 Ιανουαρίου στις 16.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 5 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου “Μηχανισμός των Αντικυθήρων – Το Μαγικό Ταξίδι” που υπογράφει ο ο βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών συγγραφέας, Κωστής Στήκας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Συμμετοχή στον ΔιαγωνισμόΑν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.