Αρχική Διαγωνισμοί 5 τυχεροί κερδίζουν από μια δωρεάν δοκιμή σκι στο Snowport Ski Lab του Smart Park!

5 τυχεροί κερδίζουν από μια δωρεάν δοκιμή σκι στο Snowport Ski Lab του Smart Park!

Ο χειμώνας, που είναι εδώ για τα καλά, αποτελεί την καταλληλότερη εποχή για να δούμε μια «άσπρη» μέρα. Θυμάστε πόσες φορές ευχηθήκατε να βρισκόσασταν σε κάποιο χιονισμένο βουνό και να παίζατε για λίγο στα χιόνια; Και αν το εύχεστε αυτό εσείς, οι γονείς, φανταστείτε πόσο πολύ το θέλουν τα παιδιά.

Φέτος, λοιπόν, η ευχή σας αυτή θα βγει αληθινή και η λαχτάρα των παιδιών για παιχνίδι και σκι στο χιόνι θα γίνει πραγματικότητα. Το βουνό έρχεται στην πόλη μας και το σκι αναμένεται να γίνει το αγαπημένο μας σπορ, πού αλλού;

Στο αγαπημένο μας Smart Park!

Στον ανοιχτό χώρο του εμπορικού κέντρο στα Σπάτα δημιουργήθηκαν πίστες που προσομοιάζουν σε εκείνες των χιονοδρομικών κέντρων για να μας δώσουν την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στο δημοφιλές χειμερινό σπορ και γιατί όχι, να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις βόλτες μας στα πραγματικά χιονισμένα βουνά.

Το Snowport Ski Lab αποτελεί μια καινοτομία στο χώρο της χιονοδρομίας που έχει σα στόχο να δώσει την ευκαιρία σε άλλους να ζήσουν «δίπλα στην πόρτα τους» αυτή τη μαγική αίσθηση που προσφέρει το σκι και  σε άλλους να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να χαρούν πιο γρήγορα τις πίστες στο “σπιτικό” των αθλημάτων του χιονιού.. το βουνό!

Η καινοτομία και αποτελεσματικότητα του SKI LAB έγκειται:

 • στη μελετημένη κατασκευή των πιστών: είναι  διαμορφωμένη με ιδανικές κλίσεις τόσο για το πρώτο  «γλίστρημα» όσο και για να αποκτήσει κανείς την βασική τεχνική του σκι!
 • στη φιλοσοφία της πιο μοντέρνας μεθοδολογίας στην εκμάθηση του ski: UPS SNOWSPORTS CONCEPT, την οποία διαθέτουμε σε αποκλειστικότητα για όλη τη χώρα, σύμφωνα με την οποία επιτυγχάνεται η σταδιακή προσέγγιση στο Ski….και όλα γίνονται εύκολα και διασκεδαστικά!

Δώστε στον εαυτό σας και στα παιδιά σας την ευκαιρία να γνωρίσουν το σκι από κοντά χωρίς να απαιτείται ειδικός ρουχισμός, ενώ ο στεγασμένος χώρος προσφέρει ασφάλεια και προστασία από τον κρύο καιρό.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας

Καθημερινά από τις 20/12/2017 έως και 7/1/2018 12.00 – 19.00 κλείνοντας τη θέση σας/μάθημά σας είτε επί τόπου στη γραμματεία μας είτε τηλεφωνικά στο 6980999264.

Smart Theater
Εμπορικό πάρκο Smart Park, Σπάτα
210 8063112
www.smartpark.com.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Το infokids.gr, λοιπόν, εξασφάλισε για εσάς 5 δωρεάν δοκιμές σκι στο Snowport Ski Lab, διάρκειας 20’ και αξίας 10€! Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν μια από τις 5 δωρεάν δοκιμές σκι στο Snowport Ski Lab. Οι νικητές μπορούν να εξαργυρώσουν το δώρο τους στον χώρο του Snowport Ski Lab στο εμπορικό Κέντρο Smart Park, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email)

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν μια από τις 5 δωρεάν δοκιμές σκι στο Snowport Ski Lab. Οι νικητές μπορούν να εξαργυρώσουν το δώρο τους στον χώρο του Snowport Ski Lab στο εμπορικό Κέντρο Smart Park, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018!
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 28η Δεκεμβρίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της, επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 682 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

 1. Δημήτρης Δασκαλάκης

 2. Αθηνά Τζάθα

 3. Μαρία Χολέζα

 4. Παναγιώτης Λιβανός

 5. Μαρία Παπακώστα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter