Ώρα να δροσιστούμε: 6 καλοκαιρινά παιχνίδια που θα σας κάνουν να δείτε τη διασκεδαστική πλευρά του νερού

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η ζέστη έχει έρθει για τα καλά. Τα παιδιά αναζητούν διασκεδαστικές και δροσιστικές λύσεις για να γεμίσουν τον άπλετο ελεύθερο τους χρόνο. Και όταν λέμε δροσιστικές εννοούμε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν νερό και συνδυάζουν διασκέδαση και όμορφες στιγμές τόσο στο κήπο του σπιτιού ή ακόμα και στην παραλία που θα επιλέξετε να πάτε οικογενειακώς για μια βουτιά!

Το Infokids.gr έψαξε, έπαιξε και σας προτείνει 6 ξεχωριστά καλοκαιρινά παιχνίδια νερού που θα τα αγαπήσετε μικροί και μεγάλοι!

Παίξτε μπείζμπολ με νερόμπομπες

Το κλασικό μπέιζμπολ προσαρμόζεται και λόγω καλοκαιριού, το νερό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αντικαταστήστε τα μπαλάκια, με νερόμπομπες γεμισμένες μέχρι επάνω νερό. Εν συνεχεία ο κάθε παίκτης παίρνει από μια ρακέτα ή ένα μπαστούνι και πρέπει να αποκρούσει τη βολή που θα του ρίξει από μακριά ο άλλος παίκτης.

Ετοιμαστείτε για τεράστιες σαπουνόφουσκες!

Ποιο παιδί μπορεί να αντισταθεί στο παιχνίδι με τις σαπουνόφουσκες; Μάλλον κανένα! Το μυστικό για τεράστιες σαπουνόφουσκες που καλύπτουν ακόμα και το ίδιο το παιδί είναι η σωστή δοσολογία στα υλικά παρασκευής του υγρού και το κατάλληλο ραβδί για να δημιουργηθούν οι φούσκες. Πάρτε χαρτί και μολύβι και γράψτε τη μυστική αλλά δοκιμασμένη με 100% επιτυχία συνταγή μας.