6 τυχεροί κερδίζουν από ένα σετ λαδοπαστέλ Pentel των 50 τεμαχίων και ένα πινέλο νερού Aquash Brush από το scholart.gr⠀

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς πλησιάζει και o νούμερο 1 προορισμός για την ενημέρωσή σας για τα σχολικά είδη και τη γραφική ύλη γονιών, μαθητών αλλά και εκπαιδευτικών είναι το scholart.gr.

Στην ιστοσελίδα www.scholart.gr θα βρείτε γραφική ύλη Pentel, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ειδών γραφής στον κόσμο, με εργοστάσια σε τέσσερις ηπείρους, όπου παράγει στυλό, gel, μηχανικά μολύβια, μύτες, μαρκαδόρους κάθε είδους, διορθωτικά, γόμες, λαδοπαστέλ, τέμπερες και άλλα σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, σχολικές τσάντες και κασετίνες της Pulse με αδιάβροχα υφάσματα και 2 χρόνια εγγύηση, παγούρια ΙΟΝ8 PBA free σε υπέροχα χρώματα και σχέδια, απόλυτα ασφαλή για την υγεία των παιδιών, είδη αρχειοθέτησης Foldermate που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα, το μοντέρνο εργονομικό σχεδιασμό και πολλά άλλα προϊόντα και είδη γραφείου για ό,τι χρειαστεί το παιδί, ο μαθητής, ο φοιτητής.

Λιλιπούτειοι ζωγράφοι εν δράσει

Τα παιδιά που αγαπούν τη ζωγραφική θα ενθουσιαστούν με τα λαδοπαστέλ Pentel σε υπέροχα χρώματα για μοναδικές δημιουργίες. Το σετ αποτελείται από 49 χρωμάτα ( 50τεμάχια, περιέχει 2 λευκά).

Αυτό είναι το πινέλο νερού Aquash Brush της Pentel που κάνει τη ζωγραφική παιχνίδι

Ζωγραφίστε με ξυλομπογιές ακουαρέλας Pentel. Ξεβιδώστε το πινέλο Aquash Brush και γεμίστε το με νερό.

Περάστε το πινέλο Aquash Brush πάνω από τη ζωγραφισμένη επιφάνεια. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!! Είναι σαν να ζωγραφίσατε με ακουαρέλες και πινέλο ζωγραφικής. Δεν χρειάζεται δοχείο νερού και το χρώμα δεν ανεβαίνει προς το δοχείο, διατηρώντας έτσι το νερό καθαρό.

Εναλλακτικά μπορείτε να γεμίσετε το Aquash Brush με μελάνι χρώματος της αρεσκείας σας και να δοκιμάσετε μιά άλλη τεχνική.

Διατίθεται σε 5 διαφορετικά πάχη γραφής.

Κωδικός προϊόντος: XFRH

SCHOLART A.Ε.

Τσαμαδού 25, Άνω Ηλιούπολη 16345 – Αθήνα

210 97 64 772-3

info@scholart.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 6 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα σετ λαδοπαστέλ Pentel των 50 τεμαχίων και ένα πινέλο νερού Aquash Brush προσφορά από το scholart.gr⠀

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 7 Aυγούστου στις 16.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 6 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα σετ λαδοπαστέλ Pentel των 50 τεμαχίων και ένα πινέλο νερού Aquash Brush προσφορά από το scholart.gr⠀
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 7η Αυγούστου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1. Αλεξάνδρα Αράχωβα

2. Ξενοφών Καραγκούνης

3. Αφροδίτη Μπακούλα

4.Γιάννης Ματζαρίδης

5. Ευαγγελία Τσαγκά

6.Χρήστος Κολιόπουλος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.