Αδιανόητο: Μητέρα τριών παιδιών ανακάλυψε πως ο άντρας της έχει δεύτερη οικογένεια από… την εφημερίδα!

Την αδιανόητη αποκάλυψη, ότι ο άντρας της είχε δεύτερη οικογένεια με παιδιά, ενώ ήταν παντρεμένος μαζί της, έκανε μία χρήστης του TikTok και μάλιστα μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας, κάνοντάς τον, όπως ήταν φυσικό παγκοσμίως ρεζίλι.

Η Αμερικανίδα Ami Addison χρησιμοποίησε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί με τους φίλους της, ότι ανακάλυψε το σοκαριστικό γεγονός, μέσω ανακοίνωσης σε εφημερίδα… Το έκανε στο πλαίσιο της ερώτησης “Πες μου πώς έμαθες, ότι ο σύντροφός σου σε απατά”, στο οποίο η νοσηλεύτρια και μητέρα τριών παιδιών είπε, ότι μια εβδομάδα πριν την 10η επέτειο του γάμου της με τον σύζυγό της, χάζευε μια εφημερίδα.

“Εκείνη την εποχή στις εφημερίδες έγραφαν για γάμους, γεννήσεις, κλπ… Τότε είδα το όνομα του άντρα μου δίπλα σε ένα άλλο γυναικείο όνομα -ήξερα ότι είναι εκείνος, γιατί έχει ασυνήθιστο όνομα. Έψαξα στην ιστοσελίδα του μαιευτηρίου και είδα, ότι φωτογραφία του με το νεογέννητο μωρό του! Μάλιστα, πριν από ενάμιση χρόνο είχαν φέρει στον κόσμο και ένα κοριτσάκι! Έτσι έμαθα, ότι με απατά…”

@aaddison01##stitch with @mamatoria28 ##cheatinghusband ##cheaters ##divorce

♬ original sound – Ami Addison

Η Addison συνέχισε, λέγοντας, ότι λίγες ημέρες αργότερα πήρε τα παιδιά της και έφυγαν από το σπίτι, μένοντας σε ξενοδοχείο. Τα παιδιά δεν είναι βιολογικά του, αλλά είχε βοηθήσει στην ανατροφή τους. Σε βίντεο που ακολούθησαν, συνέχισε να απαντά σε επιμέρους ερωτήσεις άλλων χρηστών του TikTok, στις οποίες εξήγησε, ότι είχε δει πολλά σημάδια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στον γάμο τους, αλλά είχε επιλέξει να τα αγνοήσει: Έλειπε πολύ από το σπίτι, έκρυβε χρήματα από τον μισθό του κλπ.

Επιπλέον, η δεύτερη γυναίκα του ήξερε πολύ καλά, ότι ήταν παντρεμένος και δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό!

Πλέον, η Addison είναι παντρεμένη εδώ και 8 χρόνια με έναν νέο σύντροφο, με τον οποίον ζει ευτυχισμένα.

Πηγή: 7news.com.au