Εύγε: Καθηγητής του ΜΙΤ έβαλε στο γραφείο του παρκοκρέβατο για το μωρό της φοιτήτριάς του!

“Η νέα αγαπημένη μου αγορά για το εργαστήριό μου είναι αυτό το παρκοκρέβατο στο γραφείο μου, στο οποίο η φοιτήτριά μου θα μπορεί να αφήνει το 9 μηνών κοριτσάκι της, όταν πρέπει να παρακολουθήσει μάθημα ή να συμμετάσχει στο εργαστήριο -και εγώ, βέβαια, θα μπορώ να παίζω μαζί του!” γράφει στην ανάρτησή του στο Twitter ο καθηγητής του MIT Troy Littleton, πάνω από τη φωτογραφία που δείχνει το λόγου το αληθές!

Η ανάρτηση κέρδισε τον θαυμασμό χιλιάδων, οι οποίοι σχολίασαν, ότι αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μπορέσει να εξισορροπήσει την προσωπική με την επαγγελματική ζωή της μία νέα μαμά και φοιτήτρια. Ο λόγος για την Karmen Cunningham, η οποία έχει μια κορούλα 9 μηνών.

Όπως ο ίδιος είπε, μιλώντας στο “Good Morning America“, “συνήθως προ πανδημίας κάναμε μικρά πάρτι για τις μέλλουσες μανούλες, στα οποία τους δίναμε δώρα, αλλά στην περίπτωση της Karmen δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό, οπότε της χρωστούσαμε ένα δώρο. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι γονιός και να προσπαθείς να τελειώσεις το Πανεπιστήμιο, οπότε κάνουμε, ό,τι μπορούμε για να διευκολύνουμε αυτά τα παιδιά.”

Όταν η Karen βρέθηκε στο εργαστήριο με την μικρούλα δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της! Μάλιστα, ο προνοητικός και ευαίσθητος καθηγητής πήρε τη μπέμπα αγκαλιά και φωτογραφήθηκε μαζί της!

Παρόλο που η πρόθεσή του δεν ήταν αυτή, παρά ξεκάθαρα να διευκολύνει τη μαμά της μικρούλας, μια τεράστια συζήτηση ξεκίνησε, σχετικά με την ανάγκη που έχουν οι νέες γυναίκες για περισσότερη στήριξη, προκειμένου να αποκτήσουν οικογένεια, χωρίς να μείνουν πίσω στον επαγγελματικό στίβο. “Χαίρομαι, όμως, γιατί πραγματικά πρέπει να λυθούν κάποτε αυτά τα θέματα -στην δική μας κοινότητα είναι πολύ σημαντικά.”

“Ένας καθηγητής που αντιμετωπίζει τους φοιτητές του και τα μέλη της ομάδας του ως ανθρώπους και όχι ως μηχανές! Ευχαριστούμε γι’αυτό!” έγραψε ένας σχολιαστής στο Twitter.