«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, μπορώ να βλέπω τον μπαμπά μου λίγες ώρες παραπάνω;»

Τις ημέρες των Χριστουγέννων δεν υπάρχει παιδί σε όλον τον κόσμο που να μην γράψει γράμμα στον αγαπημένο Άγιο Βασίλη για να του ζητήσει ένα δώρο.

Ενώ πολλά παιδιά ζητούν τα καλύτερα παιχνίδια ή gadgets, υπάρχουν και άλλα που θέλουν κάτι πολύ πιο απλό και μοναδικό.

Όπως στην περίπτωση ενός μικρού παιδιού, ο οποίος ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να περνά λίγες παραπάνω ώρες με τον μπαμπά του, ο οποίος δουλεύει ατελείωτες ώρες ως οδηγός σε εταιρεία διανομών, που αυτήν την εορταστική περίοδο και σε συνδυασμό με την πανδημία του κορωνοϊού.

«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, θα ήθελα πραγματικά να περνάω περισσότερες ώρες με τον μπαμπά μου. Θα χαρώ και θα το εκτιμήσω, αν μπορέσεις να τον βοηθήσεις να τελειώσει τη δουλειά του νωρίς, επειδή δουλεύει ως διανομέας και οι άνθρωποι παραγγέλνουν πολλά δώρα. Θα μου ήθελα να τον βοηθήσεις με οποιονδήποτε τρόπο. Με εκτίμηση, Jonah», έγραψε το μικρό παιδί.

Ο μπαμπάς του μικρού μοιράστηκε το γράμμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραδεχόμενος ότι συγκινήθηκε πολύ.

«Δουλεύω ως οδηγός σε εταιρεία διανομής και έκλαψα, όταν άνοιξα το γράμμα του γιου μου τον Άγιο Βασίλη», ανέφερε ο μπαμπάς, αναρτώντας και μία φωτογραφία με το σημείωμα του μικρού.

Το γλυκό γράμμα συγκέντρωσε περισσότερα από 2000 σχόλια, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να βρίσκουν δύο – τρία τρυφερά λόγια για τον μπαμπά του παιδιού.

Μάλιστα, ο γιος ενός πρώην οδηγού εταιρείας διανομής κατανόησε από ίδια εμπειρία γράφοντας: «Μου έλιωσε την καρδιά. Και ο δικός μου μπαμπάς εργαζόταν μέχρι αργά τη νύχτα για πολλά χρόνια, όταν ήμουν μικρός. Με είχε επηρεάσει πολύ, μου έλειπε, αλλά δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ (…) Εύχομαι η χριστουγεννιάτικη ευχή του να γίνει».

«Νιώθω τον πόνο σου. Δέκα χρόνια οδηγός και είμαι στα όρια. Ο καθένας μας κάποια στιγμή κουράζεται και υπερβάλλει εαυτόν», έγραψε ένας άλλος.

Ένας άλλος είπε στον πατέρα να παραμείνει αισιόδοξος. «Μπορώ να καταλάβω πώς νιώθει. Δούλευα κι εγώ σε εταιρεία διανομής, ξέρω ότι δουλεύετε σκληρά και πολλές ώρες. Ψηλά το κεφάλι», ανέφερε.