Αγωνία για την 18χρονη Μαγδαληνή – Αγνοείται 38 μέρες – Η έκκληση της οικογένειας

Νεώτερη ενημέρωση:

«Είμαι καλά…» ήταν η φράση της 18χρονης στο κινητό τηλέφωνο συντάκτη της εφημερίδας patrisnews  «Είμαι η Μαγδαληνή Γιαννέλη. Έχω επικοινωνήσει με τους δικούς μου, ξέρουν ότι έχω φύγει με τον φίλο μου, με τη θέλησή μου, έχω ενημερώσει και την Αστυνομία και είμαι καλά…». Σε ερώτηση αν σκέφτεται να επιστρέψει απάντησε: «Τώρα όχι δεν ξέρω…» Η κατά δήλωσή της Μαγδαληνή Γιαννέλη δήλωσε επίσης ότι βρίσκεται στην Αθήνα, με τον φίλο της που είναι μαζί της κι ότι εκείνος εργάζεται

Διαψεύδει η μητέρα της

Σε διάψευση προχώρησε η μητέρα της σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εφ.«Πατρίς», αναφέροντας ότι η κόρη της δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί της μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.

H αγωνία έχει “χτυπήσει κόκκινο” στην οικογένεια της 18χρονης Μαγδαληνής Γιαννέλη που τα ίχνη της έχουν χαθεί εδώ και 38 μέρες.  Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο πατέρας της αποκλειστικά στην εφημερίδα «Πατρίς» η κόρη του έφυγε στις 25 Φεβρουαρίου αφήνοντας το κινητό της κάτω από μαξιλάρι της και χωρίς αποσκευές.

Η Γιαννέλη Μαγδαληνή γεννήθηκε στην Πάτρα στις 27 12 2002 και μεγάλωσε στη Γαστούνη όπου διέμενε με την οικογένειά της και τα 5 αδέλφια της. Μετά το Λύκειο ακολούθησε σπουδές σε ΙΕΚ το οποίο όμως εγκατέλειψε αφού χάθηκε από προσώπου γης, στις 25 Φεβρουαρίου 2021.

Η μητέρα της κ. Παναγιώτα Μεντέ 36 ετών ξενοδοχειακή υπάλληλος και ο 43χρονος πατέρας της κ. Αθανάσιος Γιαννέλης, εργαζόμενος στο Δήμο Πύργου, ανησυχούν για την ζωή της κόρης τους η οποία δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

Η μέρα της εξαφάνισής της

Στις 25 Φεβρουαρίου 2021 , περίπου στις 11 το πρωί, η Μαγδαληνή είπε στη μητέρα της ότι θα πάει στην αγορά για να φτιάξει τα νύχια της. Είχε αφήσει το κινητό της στο αθόρυβο κάτω από το μαξιλάρι της. Η μητέρα της κάτι την ήθελε και την έπαιρνε τηλέφωνο, αλλά η Μαγδαληνή δεν απαντούσε. Τελικά η μητέρα διαπίστωσε ότι το κινητό βρισκόταν κάτω από το μαξιλάρι της μεγάλης κόρης της Μαγδαληνής. «Το παιδί μας έφυγε από εκείνη τη μέρα από το σπίτι, χωρίς να έχει πάρει μαζί του ρούχα ή κάτι άλλο» δηλώνει στην «Πατρίς» συντετριμμένος ο πατέρας της.

Η σπαρακτική έκκληση του πατέρα για να βρεθεί η κόρη του


Ο πατέρας της κ. Αθανάσιος Γιαννέλης δήλωσε στην «Πατρίς»: «Ανησυχούμε για την ζωή του παιδιού μας! Δεν ξέρουμε αν ζει και πού βρίσκεται! Δεν μας έχει μιλήσει στο τηλέφωνο, δεν έχει ανανεώσει τη σελίδα της στο f/b ούτε στο instagram. Στις 25 Φεβρουαρίου πήγα στην Αστυνομία αλλά τo AT Πηνειού δεν δέχθηκε να γίνει η δήλωση εξαφάνισης. »Τελικά αναθέσαμε την υπόθεση σε δικηγόρο. Ζούμε ένα μαρτύριο από τις 25 Φεβρουαρίου. Ζούμε στο σκοτάδι! Δεν ξέρουμε αν ζει η Μαγδαληνή μας! Παρακαλούμε αν κάποιος ξέρει κάτι, αν κάποιος την έχει δει, ας μας ειδοποιήσει