“Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας” γράφει 36χρονη μαμά για τα… 10 παιδιά της!

Ούτε ένα ούτε δύο ούτε καν… τέσσερα! Η Satu Nordling Gonzalez από τη Σουηδία είναι μία 36χρονη μαμά που από το 2008 μέχρι σήμερα έχει φέρει στον κόσμο… 10 παιδιά! Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης μιλούν γι’αυτή, ενώ και η ίδια έχει φροντίσει να εκμεταλλευτεί αυτή τη φήμη της, μέσω του blog της «My Baby Dolls» και του λογαριασμού της στο Instagram που μετρά εκατοντάδες χιλιάδες followers!

Όπως η ίδια η μαμά γράφει στο blog της, μπορεί να έχει υπάρξει έγκυος για το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της, όμως καθόλου δεν το μετανιώνει! Και αυτό φαίνεται, άλλωστε, αφού πέρα από το υπέρλαμπρο χαμόγελό της σε κάθε φωτογραφία, η 36χρονη διατηρεί και μια απίστευτα καλλίγραμμη σιλουέτα, παρά τις δέκα εγκυμοσύνες!

Πολύ συχνά η Satu, δημοσιεύει φωτογραφίες όλων των παιδιών της μαζί, βάζοντάς τα σε σειρά για να δείξει την ηλικία τους ή τα ονόματά τους. Παρατηρώντας κανείς τον λογαριασμό της στο Instagram είναι λες και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει στο οικογενειακό της θαύμα.

Η ίδια παραδέχεται, πάντως, πως το να μεγαλώνεις 10 παιδιά δεν είναι εύκολο, ωστόσο ευγνωμονεί τον Ουρουγουανό άντρα της για την βοήθεια που της προσφέρει καθημερινά. Συχνά, όμως, αισθάνεται κόπωση: «Το να είναι μητέρα είναι δύσκολη δουλειά και απαιτεί θυσίες. Μερικές φορές αισθάνομαι κουρασμένη πριν ακόμα καθίσω για πρωινό. Ωστόσο, τα χαμόγελα και η αγάπη των παιδιών είναι η καλύτερη ανταμοιβή της φροντίδας μου προς εκείνα.»

Το παράδοξο είναι, ότι πριν τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, οι γιατροί της είχαν πει, ότι μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα στην εγκυμοσύνη της, λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Είχε ήδη υποστεί μία αποβολή και είχε πολλές επιπλοκές. Ο άνδρας της, όμως, της υποσχέθηκε, ότι θα αποκτούσαν μεγάλη οικογένεια. Και έτσι έγινε!

Η Satu αποκαλύπτει, ότι μεταξύ των followers έχει και πολλούς haters. Άτομα, δηλαδή, που δεν μοιράζονται την ίδια επιθυμία για πολλά παιδιά και που την κατηγορούν δημόσια για ανευθυνότητα. Η ίδια αποφασίζει στα άτομα αυτά να διακόψει την πρόσβαση στον λογαριασμό της.

Απαντά δε σε όλους αυτούς με τις υπέροχες φωτογραφίες της και το γνωστό ρητό: «Το καλύτερο δώρο που μας έκαναν ποτέ οι γονείς μας ήταν ο ένας τον άλλον»