Θεσσαλονίκη: Το αντίο συμμαθητών και καθηγητών στην 16χρονη Ελένη που “έφυγε” για τη γειτονιά των αγγέλων

Συγκλονισμένη η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας από τον αδόκητο χαμό της 16χρονης Ελένης, μαθήτριας της Β Λυκείου.

«Καλό σου ταξίδι, Ελένη και καλή ανάπαυση στη γειτονιά των αγγέλων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της και η Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης εκφράζοντας τα βαθιά συλλυπητήριά της στην οικογένεια της μαθήτριας, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου και στους συμμαθητές της.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Το Δ.Σ. και η σχολική κοινότητα της Γ’ ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, με θλίψη πληροφορήθηκε την άδικη και πρόωρη απώλεια της Ελένης, μαθήτριας της Β΄ Λυκείου του Πειραματικού ΓΕΛ Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εκφράζουμε τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της μαθήτριάς μας, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές της. Αγαπητοί συνάδελφοι-συναδέλφισσες, αγαπητά μας παιδιά, τίποτε δεν μπορεί να εκφράσει και να αποδώσει την τραγικότητα αυτού του γεγονότος. Η Ελένη θα ζει μέσα στην καρδιά και το μυαλό μας και θα μας επισκέπτεται στα πιο όμορφα όνειρά μας. «Καλό σου ταξίδι, Ελένη και καλή ανάπαυση στη γειτονιά των αγγέλων».