Ώρες αγωνίας για 17χρονο που χθες το βράδυ έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από δύο αγνώστους στο Περιστέρι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.
Το χρονικό της επίθεσης
Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές του 17χρονου κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ όπου τον μετέφεραν στο Τζάνειο νοσοκομείο για τη παροχή πρώτων βοηθειών
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το περιστατικό έλαβε χώρα εχτές τα ξημερώματα στην συμβολή των οδών Δημοσθένους και Παρασκευοπούλου όταν οι δράστες για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν άγρια στο κεφάλι και στα πλευρά.
Θύμα ληστείας 14χρονος χθες βράδυ στους Θρακομακεδόνες
Θύμα ληστείας από αγνώστους έπεσε ένας 14χρονος χθες το βράδυ στους Θρακομακεδόνες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ λίγο πριν τις 23:00 στην οδό Εμμανουήλ Παππά άγνωστοι προσέγγισαν τον ανήλικο και με την απειλή μαχαιριού τον ανάγκασαν να τους δώσει το τσαντάκι που είχε στη μέση του και περιείχε χρήματα.
Ο ανήλικος ευτυχώς δεν αντιστάθηκε και οι άγνωστοι αφού τον λήστεψαν τράπηκαν σε φυγή χωρίς να τον τραυματίσουν. Οι δράστες αναζητούνται.
Διαβάστε επίσης:
Όταν η Μ. Βαρδινογιάννη πάντρεψε τον Παναγιώτη, ένα από τα πρώτα παιδιά που έσωσε το ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ»
