Ακρόαση παιδιών για το μιούζικαλ «Οι Άθλιοι» που θα ανέβει στο Θέατρο Ακροπόλ

Το δημοφιλέστερο και μακροβιότερο παγκοσμίως μιούζικαλ όλων των εποχών, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2018 στο Θέατρο Ακροπόλ.

Το μιούζικαλ «Les Miserables» («Οι Άθλιοι») μετά από 32 χρόνια συνεχούς επιτυχίας στο West End του Λονδίνου, το Broadway και ολόκληρο τον κόσμο, έχει συγκλονίσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 70 εκατομμύρια θεατές, έχοντας δώσει πάνω από 53.000 παραστάσεις παγκοσμίως! Έχει μεταφραστεί σε 22 γλώσσες – και τώρα για πρώτη φορά στα ελληνικά – έχει ανέβει σε 44 χώρες και περισσότερες από 350 πόλεις και έχει αποσπάσει περισσότερα από 140 σημαντικά θεατρικά και μουσικά βραβεία!

Για την κάλυψη των παιδικών ρόλων της πολυδάπανης παραγωγής, θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις από τη Θέμιδα Μαρσέλλου και τους συνεργάτες της, για κορίτσια 5-10 ετών και αγόρια 7-12 ετών, που τραγουδούν καλά και τους αρέσει να είναι πάνω στη σκηνή!

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό και μια πρόσφατη φωτογραφία, να έχουν προετοιμάσει ένα ή δύο τραγούδια της επιλογής τους (εάν είναι δυνατόν από μιούζικαλ) και να έχουν μαζί τη συνοδεία των τραγουδιών (καραόκε) σε CD ή στικάκι, ή μουσικό συνοδό.

Οι ακροάσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Θέατρο Προσκήνιο (Καπνοκοπτηρίου 8 & Στουρνάρη, Αθήνα). Δηλώσεις συμμετοχής & πληροφορίες στο τηλ: 210 8256838 καθημερινά, από Παρασκευή 16/6 έως Τετάρτη 21/6, από τις 11:00 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ.