Αξιέπαινος: Γιατρός στην Κρητή τραγουδά στους ασθενείς του για να τους φτιάξει το κέφι!

Οι υπερβολές δεν μας αρέσουν, όμως λείπουν τόσο πολύ στις μέρες μας τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς που πρέπει όχι μόνο να επικροτούνται, αλλά και να δημοσιεύονται ώστε να παραδειγματιστούν από αυτές περισσότεροι.

Καθόλου άδικα, λοιπόν, όλη η Ελλάδα μιλά σήμερα για τον γιατρό που γύρισε τα δωμάτια της ογκολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ για να επισκεφθεί τους ασθενείς και να τους φτιάξει λίγο το κέφι!

Τα εύσημα αξίζουν στον κ. Βασίλη Ξημέρη, ο οποίος είναι γιατρός στην ψυχιατρική κλινική ενηλίκων του ΠΑΓΝΗ και που όπως φαίνεται είναι από αυτούς τους σπάνιους ανθρώπους που βλέπουν την δουλειά τους ως λειτούργημα!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσίευσε στο facebook η κ. Chrysa Mavroudi, ο κ. Ξημέρης, μαζί με την ερμηνεύτρια Τζούλι Ναούμ (που καιρό τώρα ψυχαγωγεί εθελοντικά αρρώστους με το τραγούδι της) και έναν κιθαρίστα, χάρισε ένα ευχάριστο απόγευμα στους ασθενείς της ογκολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, ερμηνεύοντας αγαπημένα τους τραγούδια και προσφέροντάς τους μερικές στιγμές αισιοδοξίας:

Η Τζούλυ Ναούμ μαζί με γιατρό τραγουδούν σε ασθενείς στην Ογκολογική Κλινική !

Gepostet von Chrysa Mavroudi am Donnerstag, 19. September 2019

Μπράβο γιατρέ!