Αλέξης Τσίπρας: “Έχω εμβολιάσει και τα δύο παιδιά μου για τον κορωνοϊό”

Αλέξης Τσίπρας: "Έχω εμβολιάσει και τα δύο παιδιά μου για τον κορωνοϊό"

Ο Αλέξης Τσίπρας σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό των δύο γιων του έναντι της COVID-19. 

Κριτική για τα μέτρα στα σχολεία

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τα κρούσματα στα σχολεία, σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί να είμαστε η μοναδική χώρα που λειτουργεί με το περιβόητο πρωτόκολλο στα σχολεία 50+1. Προτείναμε στο πρώτο κρούσμα να κλείνει το σχολείο στο πρώτο κρούσμα και να επιστρέφουν οι μαθητές με μοριακά τεστ που θα καλύπτονται από το κράτος». «Στα σχολεία υπήρξε επώαση και ευτυχώς τα παιδιά δεν έχουν βαριά νόσηση». Ενώ ανέφερε ακόμα ότι ένα από τα παιδιά του κόλλησε κορωνοϊό.

“Έχουν εμβολιαστεί και τα 2 παιδιά μου”

Παράλληλα αποκάλυψε ότι έχουν εμβολιαστεί τόσο 11χρονος Ορφέας – Ερνέστο όσο και ο 9χρονος Φοίβος – Παύλος. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Έχουμε κάνει το εμβόλιο στα παιδιά. Και στα δύο. Δεν υπάρχει κατά την άποψή μου, να μπαίνουν ψευτοδιλήμματα. Το εμβόλιο είναι αναγκαίο αλλά όχι ικανό από μόνο του να μας σώσει».

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ερωτηθείς για το αν θα εμβολίαζε τα παιδιά του είχε πει ότι «εφόσον η επιστήμη προκρίνει αυτή την επιλογή εγώ τα παιδιά μου θα τα εμβολίαζα». Όπως εξήγησε, «θα ξένοιαζα ο ίδιος από έναν μπελά αν και είναι μικρότερο το ποσοστό των παιδιών που νοσούν βαριά».

Διαβάστε επίσης:

Παιδίατρος: “Μετά το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ας δοθεί δωρεάν στα παιδιά και αυτό για την μηνιγγίτιδα Β”

Παιδιά βρεφονηπιακών σταθμών έκαναν έκπληξη και πρόσφεραν χαρά σε ηλικιωμένους (εικόνες)

Αυτή είναι η πιο… ανατρεπτική χριστουγεννιάτικη ευχή που διαβάσαμε ποτέ! (εικόνα)

Σοκ στη Μεσσηνία: Βρέφος γεννήθηκε σε τροχόσπιτο και πέθανε