Ανακαλύψαμε τον πιο πρακτικό και ασφαλή τρόπο για να ταΐσετε το μωράκι σας!

Κάθε γονέας επιθυμεί να παρέχει στο μωράκι του ό,τι καλύτερο! Ειδικά όταν πρόκειται για τη διατροφή και το τάισμα του, οι γονείς είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές τους με βασικό μέλημα την ασφάλεια και ευχαρίστηση του μωρού τους.

Το μπιμπερό τις περισσότερες φορές είναι πολύ αγαπητό στα μωρά, καθώς τους προσφέρει την απόλυτη ευχαρίστηση. Συχνά, το αποχωρίζονται δύσκολα μιας και το δέσιμο τους μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου. Η χρήση ενδεδειγμένων σκευών διευκολύνει το μωρό σας να απολαμβάνει τη βασική του διατροφή, αλλά και εσάς που καλείστε να το ταΐσετε με ασφάλεια και ευκολία.

Η εταιρεία Twistshake® συμμερίζεται την επιθυμία των γονέων για ποιοτικά, άριστα σχεδιασμένα και φιλικά προς τη χρήση μπιμπερό που στόχο έχουν να καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Μέσα από τη στενή και συνεχής συνεργασία με τους γονείς, η ομάδα της Twistshake® αναπτύσσει και βελτιώνει τα προϊόντα της, ώστε να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα.

Μάλιστα, όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα ως BPA, BPS & BPF -free. Επιπλέον, τα μπιμπερό Twistshake® σας λύνουν τα χέρια μιας και μπορείτε να μεταφέρετε πάντα και παντού, τη σκόνη για το γάλα του μωρού σας στην ειδική θήκη που διαθέτει ενσωματωμένα. Έτσι, δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για το πού και πώς θα φτιάξετε το γάλα του μωρού σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε το ζεστό νερό μέσα στο μπιμπερό, να το ανακινήσετε για λίγα δευτερόλεπτα και είστε έτοιμοι!

Όμως, τα μπιμπερό Twistshake® δεν παρέχουν μόνο ασφάλεια και πρακτικότητα, καθώς διαθέτουν την πιο μοδάτη και παιχνιδιάρικη σχεδίαση και αισθητική. Κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να καλύψουν όλα τα γούστα και να ταιριάξουν στο στυλ του μωρού σας.

Έως και τις 26 Ιουνίου 2017 θα διεξαχθεί online διαγωνισμός, από τον οποίο 50 τυχεροί θα κερδίσουν μπιμπερό Twistshake® για τα μωράκια τους! Αν θέλετε, λοιπόν, κι εσείς να βρείτε το Twistshake® μπιμπερό που ταιριάζει περισσότερο στο μωρό σας και να το κάνετε δικό σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην κλήρωση για τα 50 μοναδικά Twistshake® μπιμπερό και να πάρετε μέρος!