Αρχική InfoWoman Ανοίγει ξανά το Ολύμπια στην Ακαδημίας με εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Ανοίγει ξανά το Ολύμπια στην Ακαδημίας με εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Αγαπημένο κτίριο, χώρος που μας έχει χαρίσει από τις ωραιότερες μουσικές παραστάσεις και φυσικά τα όλα τα μπαλέτα της πόλης των Αθηνών. Το κτίριο της οδού Ακαδημίας, που για περισσότερα από 70 χρόνια στέγαζε την Εθνική Λυρική Σκηνή, περνάει στα χέρια του δήμου Αθηναίων και ανοίγει τις πόρτες του κατά την εορταστική περίοδο με νέο όνομα. Το όνομα αυτού «Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας».

Η αυλαία του ανοίγει τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου με τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του δήμου Αθηναίων και το έργο «Όνειρο Θερινής Νυκτός».

Το δημοτικό μουσικό θέατρο συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης «Χριστούγεννα στην Αθήνα» φιλοξενώντας συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα για οικογένειες και παιδιά. Οι πρώτες παραστάσεις θα γίνουν με ελεύθερη είσοδο και δελτία. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, πέρα από το θέατρο και τις συναυλίες, θα πραγματοποιούνται Χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά από 3 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.