Αρχική InfoBaby Τοκετός Απίστευτες εικόνες: Δείτε το μωρό που ήρθε στον κόσμο μέσα στον αμνιακό του σάκο!

Απίστευτες εικόνες: Δείτε το μωρό που ήρθε στον κόσμο μέσα στον αμνιακό του σάκο!

Αν αναρωτιόσασταν πώς είναι ένα μωράκι πριν γεννηθεί μέσα στον αμνιακό σάκο, ήρθε η ώρα οι απορίες σας να απαντηθούν.

Οι εντυπωσιακές εικόνες που θα δείτε παρακάτω συμβαίνουν μία φορά στις 100.000, αφού το να γεννηθεί ένα μωρό χωρίς πρώτα να έχει σπάσει ο αμνιακός σάκος είναι πολύ σπάνιο.

Ο μικρός Noah Valasco, λοιπόν, από τη Βραζιλία βγήκε από την κοιλιά της μαμάς του, όχι όμως και από τον προστατευτικό αμνιακό σάκο.

Το μωρό γεννήθηκε με καισαρική και οι φωτογραφίες που τράβηξε Jana Brasil, η οποία ειδικεύεται σε φωτογραφίσεις τοκετών, κόβουν την ανάσα.

Το νεογέννητο μωρό φαίνεται ακόμα κουλαριασμένο μέσα στον αμνιακό σάκο, παρόλο που δεν βρίσκεται πια μέσα στην ζεστή κοιλίτσα της μαμάς του.

Η 34χρονη μητέρα του δήλωσε ότι «μόλις τον είδα από το μόνιτορ, ξέσπασα σε κλάματα. Ήταν ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Σε όλον τον κόσμο ποστάρουν τις φωτογραφίες μας και μας αναζητούν».

Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες

 Και το video από τη μοναδική στιγμή


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.