Μία αδιανόητη ιστορία με ένα 3χρονο κοριτσάκι σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του δύο φορές.
Σήμερα οι γονείς της ζητούν δικαιοσύνη, καθώς η οικογένεια έχει δύο πιστοποιητικά θανάτου, ένα που αναφέρει ως αιτία θανάτου την αφυδάτωση και ένα το εγκεφαλικό οίδημα.
Το τραγικό περιστατικό με τους δύο θανάτους της Καμίλα Ροξάνα Μαρτίνεζ Μεντόσα, στο Μεξικό άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν σύμφωνα με την μητέρα της, άρχισε να έχει πόνους στο στομάχι, ανέβασε πυρετό και έκανε εμετό.
Σύμφωνα με την El Universal, η μητέρα της την πήγε στο παιδίατρο, ο οποίος την συμβούλευσε να την πάει στο νοσοκομείο, καθώς υπέφερε από αφυδάτωση. Η μητέρα, όντως την πήγε στο κοντινό νοσοκομείο όπου έβαλαν στην μικρή υπόθετα και της κάλυψαν το πρόσωπο με υγρές πετσέτες.
«Μετά από μία ώρα μου την έδωσαν πίσω, λέγοντας ότι είναι μια χαρά. Μου συνταγογράφησαν δύο φακελάκια διαλύματος επανυδάτωσης και 30 σταγόνες παρακεταμόλης», είπε χαρακτηριστικά, όμως δεν είδαν κάποια βελτίωση.
Με το κοριτσάκι να μη μπορεί να συνέλθει όμως, οι γονείς της την πήγαν και στο κοινοτικό νοσοκομείο στην περιοχή Σαλίνας, όπου την περασμένη εβδομάδα έγινε εισαγωγή στο μικρό κορίτσι που της χορηγήθηκε οξυγόνο και λανθασμένα ανακοινώθηκε ο θάνατός της.
Στην κηδεία της, η μητέρα παρατήρησε πως η μικρή ανέπνεε. Νομίζοντας πως έχει παραισθήσεις, το είπε στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους και λίγο αργότερα η πεθερά της είδε την Καμίλα να κουνάει τα μάτια της.
Αμέσως, την έβγαλαν από το φέρετρο και μία νοσοκόμα που ήταν στην κηδεία, διαπίστωσε πως όντως ήταν ζωντανή, έχοντας 97 παλμούς το λεπτό.
Η 3χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, η κατάσταση της είχε ήδη επιδεινωθεί αρκετά, σε σημείο που οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να την σώσουν.
Με πληροφορίες από NY Post
Διαβάστε επίσης:
Η Υδρόγειος προσκαλεί τα παιδιά σε δωρεάν μαθήματα γνωριμίας με την Εκπαιδευτική Ρομποτική!
Αγοράκι με εγκεφαλική παράλυση έμαθε να γράφει τέλεια κόντρα σε όλες τις προβλέψεις
Αυτή ήταν η γενναία νοσοκόμα που έσωσε χιλιάδες παιδιά στην καταστροφή της Σμύρνης