Απίστευτο: «Κόπηκε» επεισόδιο της Μάγια η Μέλισσα όταν μαμά παρατήρησε ένα… πέος!

Ενώ παρακολουθούσαν το αγαπημένο παιδικό της κόρης της «Μάγια η Μέλισσα», η μαμά Chey Robinson παρατήρησε μια εξαιρετικά ενοχλητική εικόνα, η οποία καμία δουλειά δεν έχει σε οποιαδήποτε σκηνή μιας παιδική σειράς: Ένα πέος, σχεδιασμένο πάνω σε έναν κορμό δέντρου.

Όπως η ίδια η μαμά αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της στο Τwitter, «Στο επεισόδιο 35 της πρώτης σεζόν, περί το 5:14 λεπτό, εμφανίζεται ένα πέος στον κορμό ενός δέντρου».

Η μαμά, η οποία επικοινώνησε με την εταιρία παραγωγής, ανάγκασε το Studio 100 Group, όχι μόνο να απολογηθεί, αλλά και να επαναφέρει το επεισόδιο, έχοντας αφαιρέσει την επίμαχη «ζωγραφιά»:

Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε σε ανακοίνωσή του το Studio 100:

«Μια απολύτως ακατάλληλη εικόνα ανακαλύφθηκε σε σκηνή τεσσάρων δευτερολέπτων, σε ένα από τα 78 επεισόδια της σειράς. Η προέλευση της εικόνας προφανώς έχει να κάνει με κακόγουστο αστείο ενός εκ των 150 καλλιτεχνών που δουλεύουν για τη σειρά.

Αυτό είναι πραγματικά απαράδεκτο τόσο για το Studio 100, ως ιδιοκτήτες της φίρμας Μάγια η Μέλισσα, όσο και για όλους τους συνεργάτες και σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά  την ποιότητα της δουλειάς και τις αξίες μας. Έχουν ήδη ξεκινήσει νομικές διαδικασίες. Το Studio 100 λυπάται ειλικρινά για το συμβάν αυτό και απολογείται σε όλους τους θαυμαστές της Μάγιας της Μέλισσας.»

Πηγή: 9gag.com