Αποκλειστικές εικόνες από την βάφτιση της Λυδίας στην Αλόννησο – Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής

Αποκλειστικές εικόνες από την βάφτιση της Λυδίας στην Αλόννησο

Στην Αλόννησο πραγματοποιήθηκε χθες η βάφτιση της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μυστήριο

Το ιερό μυστήριο στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, στην παλιά πόλη της Αλοννήσου, όπου είχε βαφτιστεί και η μητέρα της, Καρολάιν. Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, καθώς το «παρών» έδωσαν περίπου 30 προσκεκλημένοι.

Οι νονοί της

Νονοί της Λυδίας έγιναν τρεις καλοί φίλοι και συμμαθητές της Καρολάιν, ο Σωτήρης, η Φαίδρα και η Ναυσικά, οι οποίοι ζουν μόνιμα στο νησί.

Η βάφτιση έγινε στην ίδια εκκλησία που βαφτίστηκε και η Καρολάιν

Στην ίδια εκκλησία πριν 20 χρόνια είχε βαφτιστεί η ίδια η Καρολάιν. Μάλιστα, ενώ αρχικά είχε εννοηθεί ότι η βάφτιση θα γίνει σε διαφορετικό Ναό, τελικά δυο ώρες πριν η μητέρα της Καρολάιν ενημέρωσε τους λιγοστούς καλεσμένους ότι η βάφτιση θα μεταφερθεί.

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής

Έτσι κι έγινε η βάφτιση τελικά πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, μόλις 200 μέτρα από το Κοιμητήριο όπου αναπαύεται η Κάρολάιν, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA.

Η μπομπονιέρα της βάφτισης

Η μπομπονιέρα από τη βάφτιση της μικρής Λυδίας ήταν λιτή και όμορφη. Ένα λευκό πουγκί στολισμένο με πολύχρωμες κορδέλες και ένα βότσαλο που γράφει πάνω το όνομά της. Για τα παιδάκια η μπομπονιέρα ήταν ένα παραδοσιακό παιχνίδι από τις Φιλιππίνες, από εκεί που είναι η γιαγιά της.

Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε γεύμα σε ταβερνάκι της Χώρας της Αλοννήσου.

H μητέρα της Καρολάιν κρατούσε διαρκώς αγκαλιά την Λυδία

Η μητέρα της Καρολάιν κρατούσε συνέχεια στην αγκαλιά της Λυδία και δεν την άφηνε από τα μάτια της, ενώ όποιος βρέθηκε εκεί ένιωθε την αγάπη που πλημμύριζε το γραφικό εκκλησάκι για το μικρό αυτό κορίτσι που έχασε τη μητέρα του με τόσο φρικτό τρόπο.

Αποκλειστικές εικόνες από την βάφτιση της Λυδίας στην Αλόννησο

Διαβάστε επίσης:

Αυτά τα 4 ελληνικά σχολεία κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό βραβείο Καινοτόμου Διδασκαλίας 2021

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” από κορωνοϊό 32χρονος μπαμπάς δυο μικρών παιδιών

Συγκινεί η αντίδραση παιδιών με Σύνδρομο Down όταν βλέπουν ζώα με το ίδιο σύνδρομο! (video)